lienatko píše:
nie to nie...moj obvodny lekar nic neriesi, povedal mi len, ze mam zle pecenove testy a tym to haslo. viac sa so mnou nebavil, nakolko som 15rokov trpela na bulimiu a mysli si, ze toto je cisto bulimicke spravanie a moja snaha schudnut. no ja sa nesnazim schudnut kvoli vzhladu, velmi zle sa citim, casto zvraciam bez toho aby som si zvracanie vyvolavala, obcas dokonca zvraciam krv. dalsie neprijemne priznaky su silne hnacky, svrbenie konecniku, strata vlasov, zle videnie, nespavost...lekar to vsetko pripisuje psychike, no ja to tak nevidim. nemam ziadne starosti okrem tychto zdravotnych, mam skvelu pracu, priatela takze nejake konkretne spustace na depresiu v tom nevidim. povedal mi aby som sa obratila na psychiatria, takze som sa dost nahnevala a nemam volu s nim vobec nieco riesit.
Obávám se že Váš lékař má pravdu. Pokud jste trpěla(trpíte) poruchou příjmu potravy a ještě k tomu jste zažila výrazné trauma tak se bez odborníků neobejdete. Najděte si dobrého psychologa a výživového poradce, který Vám sestaví jídelníček. 15 let jste si ničila metabolismus a teď čekáte zázraky od zeleniny a luštěnin.Takto to bohužel nepůjde.Až dospějete do stádia, kdy si toto připustíte tak se třeba ozvěte a můžeme začít diskutovat.