NOWOCAYN_2 píše:
Preto ženám väčšinou kopu vecí "smrdí" a nechutí, alebo sa inak "bridí".... Ja by som skôr povedal, že je to vlastnosť, ktorej sa treba zbaviť, keďže napr. od nás mužov chcete, aby sme boli citliví, a vedeli skvelo komunikovať s vami - ženami. Je hrozné, keď si doma napríklad robím Ghí, alebo si varím jedlo, a pokiaľ to nie sú rezne alebo koláč (tieto veci nejem), alebo zeleninová polievka, tak je to pre mamu a sestru SMRAD........ Jablčný ocot je pre nich SMRAD, atď.... Najväčším nešťastím je pekná žena s kopu zábran (zmyslových - 5 zmyslov - zábran, ktoré sa premietajú do života, aj sexuálneho, aj v kuchyni, atď...). Nepíšem, že si taká, nechuť na chlorid horečnatý nič nesignalizuje. Ja sa len s tým často stretávam... Nosy otupené voňavkami, telovými mliekami, koláčmi, čokoládami, ovocím, "lazaňami"..... A potom sa nedivme, že na seba počas sexu patlajú takí ľudia (alebo na partnera) šľahačku, čokoládu, jahody, šampanské. To by som ja nikdy nedopustil, a takú ženu by som okamžite "nechal".
Ale späť k himalájskej soli.....
Zaujímalo by ma ako je možné že jej ešte toľko je, keď sa nachádza len v Himalájach... Áno, Himaláje sú "mega", ale dokedy (a odkedy vlastne?) sa bude ťažiť ? Vie o tom niekto niečo ?
Uvazujem skor nad tym, ci mozeme doverovat produktu vytazenemu a balenemu v Pakistane. Nejako sa neviem zbavit vidiny Pakistancov dofarbujucich v kadiach kuchynsku sol nejakym zelezitym roztokom (v lepsom pripade)