Ahojte, ako by som začal ... mam 20 rokov ... od malička som trpel častými zapalmi , uší , nosu ... Nosné mandle vybraté 1x (2010) a krčné 2006(iba jedna)... Venoval sm sa cviceniu , moja strava spočivala len maso , tvaroh, mlieko ,vajcia, vločky atd... viete sito predstaviť aká bola strava , tažká atd. ... pracuje už 5 rokov v krčme kde sa fajčí takže som nevykonaval žiadne aerobne aktivity ale tažké cvicenie ktoré mao dopat na môj ogranizmus ...
Začalo to pred 3 rokmi prestal som fajčiť a podstupil som vybratie nosnych mandli, ... alergia na prach , orechy, soju ... vysadil som maso a zmeni l zivotospravu a priznaky som čiastočne potlačil , az uplne vymizli skoro ... stále sa mi na prste utvarajú také mini kopčeky .... neskôr /toto leto/ herpes na uchu anasledne zvacsena prostata ... liecil som sa vrbovka malokvetra ( ked som uzival tento čaj alergické minikopčeky vymyzli ... keď som čaj vysadil vrátili sa ... /teraz cca mesiac dozadu/
Mám podozrenie že mám chytené obličky , črevá , prostatu , pluca, nosohltan ... prakticky stále mam vytok z nosa , pachne mi z ust po zjedení jogurta albo podobných veci... Mam možnosť ziskať tibetskú hubu len neviem či by mi tá zrovna pomohlo na ten zaludok
Uzivam chlorella a spirulina cca pol roka ... oni stojia na vacsej miere zlepšeniu kožných problémov ...
Krátkodobo vit.c cca 5g/den asi mesiac som to bral dokopy pred cca pol rokom
Ide o to že idem na operaciu 24.2.2014 ... Vybratie cysty , mušlí a korektúra priehradky nosovej a chcem aby moje telo bolo čo najlepšie pripravené na operaciu lebo keD som sa naposledy prebral z narkozy tak som mal tlak 200 ale neuvedomovoal som si to vtedy...
Rozmylal som len nad jablka+mrkva ccca 10 dni ... nasledne nato ryzova kura na precistenie hrubeho creva ustrrojenstva ...samorejme nejaké bylinky popri tom a vit.c
Chcem sa vás opýtaťčo by sme mi odporúčali a čo a kedy nasadiť
Ďakujem veľmi pekne za akékoľvek informacie :/
Váha 75 vyska 175