Citace:
Pane Otakare,
před 4lety mi diagnostikovali RA /revmatoidní artritidu/, jelikož tuto nemoc ovlivňují parazité, byla jsem u detoxikačního poradce, který diagnostikuje i parazity. Diagnostika trvá 1hod a stojí 300kč, diagnostický přístroj je Salvia, ale pracuje na stejném principu jako Vámi uvedený. V podstatě vychází z ájurvedy, z pulzní diagnostiky. Byla jsem na ní před 17lety u pana Dušana Tomka v Brně, který je náš asi nejlepší pulzní diagnostik. Z tepu mi zjistil přechozenou borelioru, ta mi dělá problémy do dnešní doby, borélie jsou téměř nezničitelné, zalezou, zakuklí se a čekají spoustu let. Mimo ně mi diagostička našla plasmodie, brala jsem kapky Mgr. Jarmily Podhorné Plasmofit, doporučuji. Asi to pěkně zabíralo, po kapkách /představuji si že zabijí potvůrky, ty se pak rozpadají, na nich se zase živí viry a bakterie a pěkně se množí, zároveň zamoří tělo toxiny a tělo se je snaží vypudit/ jsem měla celkem silné detoxikační příznaky, hrozně mě bolela hlava, spustila se vodová rýma. Po vysazení druhý Plasmofitu den bolesti přestaly.
Domnívám se, že určité množství parazitů a určitých v těle nevadí a má je asi každý, ale problem je, když se přemnoží a usídlí z zapouzdří tam, kde nemají být. Bohužel s většinou parazitů si neumí klasická západní medicina poradit, dokonce nemá ani metody, jak je diagnostikovat a na likvidaci se častou berou léky pro zvířata. V současné době je asi jediná metoda zjištění parazitů z pulzu /t.j. i metoda, na které jste byl/. Nedostatek je, že neumí určit množství parazitů, které v tom místě máte.
Dále bych doporučila přechod na většinovou vitariánskou stravu s enzymy nabitou zeleninou, ovocem a ořechy. Upravit ph a pak se parazité nebudou v těle přemnožovat. Důkazem je, že po čtyři roky, kdy jsem na většinové živé stravě, jsem nebyla nemocná/dřívě i pět viroz za rok/, neberu žádné léky, cítím se velmi dobře. Bude mi padesát let a postavu mám opět jako ve třiceti, tlak mám ideální, dle lékaře, vždy jsem měla nízký. Vždy je ale co zlepšovat, především pokud člověk má "nevyléčitelnou" nemoc.
Chystám se na zjištění výše homocysteinu a na jeho případné snížení, můžete mi prosím pane Jardo doporučit komplexní přípravek na snížení Hcy, když jsem se dívala na doporučené dávky jednotlivých b vitamínů, musela bych brát velké množství, jelikož obsahují malé dávky. Děkuji a přeji příjemné proplutí do nového roku.
Dobrý den,
děkuju za příspěvek a názor. Ph se snažím dlouhodobě držet v normě a nějak se do daří, nemocný taky nebývám.. podnikám otužování a chození na boso, regulaci vnitřních orgánů pomocí shiatsu, ayurveda pomáhá též. Cvičím. To mě dost drží. Maso jím jednou za 2-3 měsíce, kvalitní. Bechtěrev už dost dostal na frak. Je to lepší.
Zkušený ayurvedský lékař by zajisté tu pulsní diagnostiku udělal dobře. Ale ty přístroje... nevím. Tak si udělám spíš tu očistu střeva, MMS atd. a pak se uvidí. Když člověk k tomu zdraví jde stále blíž, tak si říkám, že se to tomu případnému parazitovi u mě bude líbit stále méně a časem třeba sám sbalí kufr.
Hodně zdaru vám!