[quote="miky":327hcoqz]Jedl sem pestrou stravu zeleninu, ovoce, ořechy a semena.Měl jsem jako každý vegan-vitarián, málo b vitaminu, lenivou slinivku a nedostatek některých minerálů a to mě klasicky všichni krmili řeči , tělo si vezme co potřebuje, tělo si to samo srovná a podobné nesmylsy. Pokud chce někdo být vegan nebo dokonce extremní vitarián musí chodit aspoň jednou ročně na krev či na vlasovou anylýzu, hlídat hodnoty a doplňovat některé prvky. Další věc kterou ostatní argumentují je klid, meditace apod., ano to určitě pomáhá a hodně, ale ne každý má čas nebo možnost žít klidný spirituální život, já sám chodím někdy i každý den v měsíci na 12hodin do práce, mám 14-15 čistého, sem rád že po práci skočím do zdravé výživy , projdu se po venku a udělám si sám nějaké jídlo, zaplatím 7000 nájem. Kolikrát lidé píšou musíte mít klid, meditovat atd. to jde pokud jste za vodou a pokud za ní nejste tak pešek. Necpěte to prosím ostatním nebo to zdůrazněte. Mimojíne k té stravě nejím pět let bílou mouku(jen žitný chléb z domacího kváskum a občas špaldu), cukr,soju, solim malilinko, mléko nepiju a celkově snažim se nejíst potraviny zpracované člověkem.[/quote:327hcoqz]Dik. par veci by mi tam asi chybelo, treba lusteniny, mozna jsi je jen zapomnel napsat, co se tyka tech becek, tak vetsinou se doporucujou nutricni kvasnice a spirulina. A ja bych asi obcas dal i ryzi natural. A predevsim i kdyz jis relativne dobre ocisty strev a jater, uz proto, ze jsi psal o potizich se zazivanim.[quote="miki":327hcoqz]...pro mě skutečné extrémisté, jak jíst jen zeleninu. Ovoce že je složitá potrava,...[/quote:327hcoqz]V kazdem pripade s tebou naprosto souhlasim ze jist jen zeleninu a vynechavat i ovoce neni nejlepsi, viz muj prispevek
Naposledy upravil Návštěvník dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
327hcoqz |