Zuzu píše:
dobrý den, prosím o radu. Již dva roky jsem nepozřela nějaký chemický prášek, ale teď mám angínu a jako vždy se snažím to zahnat bylinkama homeopatikama, plazmou apod, ale nějak mi to nejde. MMS jsem ještě nezkoušela, ani ho nemám. Vás asi chřipka, bronchitida apod. neskolí. Měl byste v takových případech nějaké doporučení? Antibiotika nebo nějaká chemoterapeutika někdy lze? já měla naposledy léky na zánět střev a následující pásový opar, bylo to v počátku mých očist a to bych je snědla i s krabičkou (velké teploty a krev, zabraly za týden).
Proč vlastně píšu, je to opět strach z rakoviny, jak mám vyčtené , tak zánět i např. při chřipce silně oslabuje i na dlouhou dobu organizmus, který prý přestává opravovat DNA atd. ..., navíc mě asi před rokem sama oslovila jedna poradkyně a zadarmo mi sdělila, že rakovina se do 7 let vrátí, protože se takto obnovují všechny buňky.., Nedělám asi vše, co bych mohla (zdravím také PV33), ale snažím se, a to její sdělení mi tak nějak podprahově podrazilo nohy, že jsem zralá na psychiatra. Takže opět stres i přes mé snažení, vím, že si každý přitahuje to, čeho se bojí, ale je to již šestý rok, tak se trápím a připadám si jak závodní kůň. Asi jeden z důvodů, proč mě skolila viróza. Tak jsem si říkala, že by snad méně škodily někdy ty prášky.
Ještě k cholesterolu, slyšela jsem audio od nějakého lékaře, kde říká, že chem. léky na cholesterol se na buněčné úrovni vyváží těžkou molekulovou vazbou na nějaké receptory, které ovlivňují tvorbu cholesterolu a tu již nic nerozbije, takže nadosmrti by člověk musel brát léky. Já takové léky 3 roky brala, možná důvod proč mi to nejde srazit? nesměla bych jíst např. lněný olej s tvarohem (vyzkoušeno) stačil by rybí olej v tobolkách? jsou opravdu statiny takové svinstvo? prý mají protizánětlivé účinky (maminka má by-pass, dle lékaře by bez toho umřela) ale zase prý vyvolávají cukrovku. Teď jsem někde na 8-9, podle toho co jím, kašlu na to a doktorce tvrdím, že to není nic hrozného.
děkuji za případnou reakci a především děkuji za veškerou naději, kterou svým životem a prací rozdáváte
Take jsem mela rakovinu prsa, v roce 2008. A strachovala jsem se, ze se me ta mrcha vrati, zrovna tak jako ty. Ale od te doby, co jsem zacala delat ruzne ocisty a zdraveji jist, se uz vubec niceho neobavam. A navic se to snazim posichrovat jeste i pustama.