dobry den prajem
chcela by som Vas velmi pekne poprosit o radu.
ja velmi k lekarom nechodim, liecim sa skor alternativne. leiky neberiem dlhe roky ziadne. posledny rok nejem nic mliecne (okrem masla a jem este vajicka zo zivocisnych veci), maso a lepok. mala som 2 krat antiparaziticku kuru aj bylinkami aj chemiou. mam doma bioreq pristroj, je to zapper a diacom v jednom. berim doplnky, vitaminy. snazim sa jest vela zivej stravy. cvicim jogu, pracujem na svojej duchovnej stranke, a podobne. po 4 rokoch som sla na preventivku ku gynek. a z cytologie z krcka maternice vysiel stupen 3 a z toho najvyssie poskodenie krcku, vraj predrakovinovy stav a chcu mi robit konizaciu krcku a potom pichat vakcinu. HPV virus zatial nezistili, vraj mi na to musi urobit este jeden ster, kt to zisti. mavam cely zivot ale bolesti podbruska, palenie, vytoky. lekari samozrejme nevedeli zistit dovod. bolo som aj diagnostickej operacii, nezistili nic. ja si myslim, ze mam nejake prechodene zapaly a nie HPV virus. no v kazdom pripade. mam 25 rokov, nemam este deti a chcem sa vyliecit, ak to tak ma byt, s Bozou pomocou sama s prirodnymi doplnkami a hladanim pricin v sebe. aj ked lekarka mi ziadnu sancu nedava a urguje to, aby sa to "nezvrhlo" do rakoviny... no proste...
mozete mi prosim nieco poradit, odporucit? ospravedlnujem sa za sprsku informacii, ale chcela som napisat co najpresnejsi obraz situacie.
vopred Vam velmi dakujem a prajem krasny den, anna