[quote="reddwarf":t7wi3p4z]Pomerne často sa tu rozoberala nevhodnosť ovsených vločiek (plesne). Vedel by niekto poradiť, či sa podobný problém týka aj ovseného "mlieka"? Osobne si myslím, že nie ale to mlieko bude mať zrejme iné nevýhody - viď. zloženie.
Zloženie: glukózový sirup, ovsená múka jemno mletá a spracovaná v páre 20%, čiastočne hydrogenovaný rastlinný tuk, fruktóza, inulín, emulgátor: estery mastných kyselín, stabilizátor: fosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý, soľ, protihrudkujúca látka oxid kremičitý.
Tu sa obávam, že ten rastlinný tuk a estery mastných kyselín, nebudú veľmi zdraviu prospešné...
Jedná sa o tento produkt:
[attachment=0:t7wi3p4z]937ad279c7597ba0520b228119489352.jpg[/attachment:t7wi3p4z][/quote:t7wi3p4z]
Dobry den. Too mleko je jeste horsi (mnohem horsi), nez cerstve uvarena vlockova kase (vlocky a voda). A i kdyby jste si do te ovesne kase pridala med a orechy, tak to bude porad lepsi, nez to mleko, co uvadite