Jarda píše:
To jsi špatně četl, nejde o žádné MMS, ale naprosto obyčejnou kyselinu chlorovodíkovou, kterou si všichni sami vyrábíme v našem žaludku a zajišťují to parietal buňky, pokud jsou funkční. Bohužel jejich schopnost správně fungovat s naším věkem dost slábne a tím se stáváme zranitelní. Tato kyselina totiž likviduje každého sajrajta, který do nás vstoupí a pokud ji nemáme, tak jde o převeliký problém. Mimo jiné je ve všech tkáních a pokud je jí nedostatek, tak její místo přebírají jiné kyseliny a ty nám vážně škodí. V některých zemích se její nedostatek řeší orální aplikací, případně intravenózně přímo do žíly a má to obdivuhodné výsledky, probudí to k životu skoro mrtvolu. Také existuje postup jak tyto parietal buňky znovu vybudit a namnožit, což je v místních podmínkách nevídané, ale jde o relativně dlouhodobou léčbu, navíc jedovatými bylinami, čili to je něco, co se běžně šířit nedá, to by mohlo více lidí zabít, jak vyléčit. Je nutná naprosto dokonalá znalost postupu a jeho striktní dodržování, což dovede opravdu málo lidí.
Dá sa nejako pozitívne ovplyvnit tvorba kyseliny chlorovodíkovej relatívne zdravou stravou(ovo/zel,orechy,štavy,patlanina...) alebo to nemá so sposobom stravovania nič spoločné a jej tvorba sa bude vekom znižovat automaticky?
Ďakujem