scooors píše:
ahojte , tak po študovaní asi všetkých možných vlákien bolo ich asi dobrých 100, som sa rozhodol spraviť nasledovne ...moje problémy sú ekzém na prste po zjedení potravín , zvacsena prostata , studené nohy , nadcha, hlieny,zakyslenie,,slzenie očí,kandida, (pluvaci test , sliny padli na dno)
Začal som používať urinový klystýr 1x denne vzdy rano na lačno(s vyprazdnovaním som nikdy nemal problém) , nato hneď vypijem kefír z tybetskej huby cez den jem cestoviny z tvrdej psenice , zelenina,ovocie ,vela vody , pohyb - lahké posilovanie + bicykel cca 40minút denne... nieje to 100% vita strava ale snazím sa jesť dlhodobo už zdravo .
Teraz chcem nabehnúť na tento režim :
Vrbovkamalokveta(perfektne mi to zaberalo na ekzém na prste) - na lačno ako sa zobudim ... potom spraviť urinový klystýr ... nasledne nato vypijem cca 3dcl kefiru ...po cca 15minutach nasledne nato sa normálne najesť ... počas dna cca 4,5x lyzicka sody+melsa+citron ... strava tvrda pšenica,ovsené vlocky,ovocie,zelenina,vela vody pohyb...+ každý deň ak sa bude dať kupeľ 1kg soli na vanu a tam byt aspon pol hodinu
Čo nato hovoríte ?
Tak člen RaDu vám to píše dobře, patrně jste toho dost neprošel, nebo pochopil špatně a nejvíce vadí to obilí. Většina uvedených potíží souvisí se zamořením střeva nějakým malým šmejdem, chtělo by to restart střevní mikroflóry.