Jarda píše:
Co funguje u vody, to nefunguje u polévky a jiných řídkých jídel, nemůžete obnovovat krystalickou mřížku v nějakém roztoku, jde to pouze u vody. Zápach z úst je většinou od špatného žaludku a ten je špatný z polévek, nicméně na to je dobrá očista žaludku a ne zmrazování polévek, ty by jíst prostě neměl. Ta voda nesedimentuje, sedimentují minerály a voda se nedostane do buněk, což velice škodí a tělo značně strádá. To není o zvyku, prostě ji geneticky neumíme, náš dávný předek se k převařené vodě dostat nemohl a za několik století geny nepředěláte, na to je potřeba delší doba.
Dobrý den, omlouvám se že reaguji na již poněkud starší příspěvky, ale potřebuji si v tom udělat trochu jasno.
Pane Jarda, chci se vás zeptat jakého dávného našeho předka máte na mysli? Předpokládám, že vařit člověk mohl, když objevil oheň, což je dle inf. zdrojů z inernetu, minimálně 100 000 let (někde se uvádí až 1,5 mil. let). Co máte tedy na mysli slovním spojením "několik století"? Jak dlouho člověk používá (historicky) odšťavňovač? A na ten také nedáte přece dopustit.
Jinak jsem tu nový a vaše stránky se mi líbí. Našel jsem v nich hodně dobrých věcí, které jsem si po svém změnil. Děkuji vám za inspiraci.
Děkuji za odpověď.
Vláďa