Dobrý den , včera jsem poprvé postoupila metodu Sankhapraksalana . Chci popsat můj průběh a poprosit o radu .
Ráno na lačno jsem vypila 1l vody. Pak první dávku 1,5 l se solí po hodině . Asi po 5 minutách po vypití jsem šlana wc . Tady jsem začala pít druhou dávku , vypila jsem asi polovinu a jednoduše mi udělalo špatně a něco jsem vyvracela . Tak jsem stím přestala . A už jsem se nepokoušela dál pít . Asi za 20 minut, když se mi uklidnil žaludek , tak jsem vypila heřmánkový čaj . za půl hodiny jsem znovu šla na wc už to byla jen řídká průjem . trvalo to hodinu a na wc jsem za tuto dobu šla asi 10 krát . Ke konci to už byla jen voda s něčím řídce hnědým na povrchu , ale spíše to už byla jen ta voda . Tak nevím, jestli efekt to splnilo . Ale podle mě možná ano , celý proces u mě trval od první vypití slané vody 2 hodiny . Pak jsem dostala zimnici, tak jsem si lehla , zakryla se a dokonce jsem i usnula . Po prebudení jsem se cítila velmi dobře, nebolelei mě ruce , páteř , ani kříže . Dokonce i dnes se cítím , mnohem lepší než jindy . Určitě bych to chtěla ještě vyzkoušet, jen nevím jestli se mi podaří udělat celý proces . Chci se zeptat , když nastanou u mě znovu ten proces zvracení , CI TO mohu ukončit tím heřmánkem , nebo vydržet a po delší vodu zkusit tu vodu se solí . A jak často to mohu praktikovat . Bylo to u mě poprvé , a nikdy jsem nic takového nepodstoupila .
A ještě mám jednu velkou otázku . Mám 9 letou dceru , která má zdravotní problémy . Nemá žádnou imunitu , zjistili jí to v krve, časté problémy s průduškami , bývá často nemocná . Může něco takového podstoupit i dítě a pokud jo tak, jaké dávky by to mohly být. děkuji za odpověď .
prosím omluvte případně chyby, píšu ze slovenska a překládala jsem to překladači.