NOWOCAYN_2 píše:
Saurah : Vybrala si si správne....
All : Dnes nemám dobrý deň.......Všetko šlo ako po masle (pracujem doma za PC, takže pohodička...), vyspatý som vstal, ponaťahoval sa v posteli, šiel sa napiť, 6dcl teplej (nie horúcej, vlažno-teplej) vody vypitej na dva krát s asi 5 min. pauzou..... Urobil som 5 tibeťanov + ešte 3 iné asány, ľahol si na 10 minút do postele s otvorenými očami, pomaly sa postavil, a nalial si nalačno 6 dňovú urinu.......
Asi 5 minút na to som si dal 0,25cl 40% vodky, na ex, ako inak. O 20 minút som si sadol za stôl, aby som sa naraňajkoval. Raňajkoval som ako vždy, jedlo založené na tukoch a bielkovinách, s minimom sacharidov. Dal som si kvalitné vajíčka s maslom, v množstve, z ktorého NIKDY nie je zle, a po ktorom sa nikdy necítim unavený, takže problém nebude v tomto.... Ale.... .....ani som ich nedojedol......Začalo mi byť zle, cítil som trpnuti a ťažobu hlavy, pomaly mi začali (ale jemne) tŕpnuť dlane, trochu predlaktia..... ... Zle sa mi dýchalo.......pripomínalo mi to moje predávkovanie kávovými klystírmi, ale bolo to našťastie slabšie....... Pár krát som sa ale prichytil pri myšlienke zavolať sanitku, no našťastie nebolo treba.......
Som fit, nemám problém kedykoľvek v popoľudnajších hodinách zabehnúť jogging o trvaní aj 60 minút (ale nerobievam to, je to podľa mňa zbytočne veľa - môj názor), skúsil som si to pred týždňom, a zvládam to. Hýbem sa, plno detoxikácií, atď, všetko o.k.......
Ale toto ma "dostalo"....... A to pritom si dávam "veľmi starú urinu" (urina staršia ako 3 dni, hovorí sa jej "veľmi stará") už asi 9-10 dní, každý deň takých 125-150ml.......Nikdy som to ale nerobil nalačno....ale niekedy 4 hodiny po raňajkách napríklad...... Nič to so mnou nikdy neurobilo, len ma to zvyklo "prečistiť", možno trochu bolesť brucha, ale bola to POHODIČKA. ... Dnes ma brucho nebolelo, ale bolo mi nevoľno....
Mohlo to byť zapríčinené vypitím 6 dňovej uriny nalačno ??? ........ Stále nie som fit, cítim sa mdlo.... Nie som vôbec unavený, ale cítim sa mdlo, a nemôžem si ísť dovoliť cvičiť.....nechcem tam odpadnúť.....
Na internete som čítal o veľmi starej urine (veľmi málo informácií), že je VEĽMI SILNÁ (v zmysle účinku), že sa môže piť, ale OPATRNE. Mňa by zaujímalo, prečo mi z nej nebolo teda zle od žalúdka, alebo "brušne"...... Mne proste pôsobila NA TLAK.... a dosť blbo.... sám neviem, či mi ho zvýšila, alebo znížila..... Bolo to dosť nepríjemné, ale ako počas každého takého nepríjemného pocitu (pár krát sa stane, napr. po predávkovaní kávovým klystírom) zachovávam "kamennú tvár"? nevzdychám, ani nič.....snažím sa byť pokojný.
Ale popravde, S*RIE MA TO !!!!!!!!!!§
Počas tých nepríjemných telesných pocitov som mal ľadové ruky.............. Viete mi niekto povedať - bol to nízky tlak, alebo vysoký ? ...
Pán Jarda, myslíte, že to boli SILNÉ očistné schopnosti veľmi starej uriny ??? ... Šiel som potom na WC, šla zo mňa hustá hnačka (nezapáchala nejak), ale nijak to neovplyvnilo môj stav......
3 či 5 glgov čerstvej rannej uriny si dávam nalačno UŽ ROKY.................... a nikdy sa mi nič nestalo, možno ma zo začiatkoch pár krát prehnalo s bolesťou brucha (nie žalúdka), prečistilo............. Ale toto, čo sa mi stalo pri veľmi starej urine skonzumovanej nalačno, to už mi NAHNALO STRACH....... Dal som si ju nalačno, aby bol jej účinok možno vyšší...... "Starla" na keltskej špirále (na ľavotočivej), pred vypitím som ju "spinoval"...... Nechcem sa vzdať starej uriny.......vraj je veľmi liečivá....... Ale ak nebude iné východisko, tak sa jej proste vzdám, také TOTÁLNE NEPRÍJEMNÉ pocity "zaváňajúce" mdlobou,....to sa mi vôbec nepáči...... To je fakt taký rozdiel medzi veľmi starou urinou vypitou nalačnou, a veľmi starou urinou vypitou niekedy v priebehu dňa (už po jednom či dvoch jedlách) ??? ...
Teraz mám trochu strach dať si zajtra veľmi starú urinu (už samozrejme nie nalačno), lebo kto vie, čo keď sa jej účinok znásobuje častosťou jej konzumácie ? .... Hmm....
Tak dá se to předpokládat, odstátá urina je superčistič, ovšem málo kdo je schopen do ní jít.