Lidicky dneska se me nedari a nedari! Co jsem komu udelala?
Uz sem potreti vkladam svuj prispevek, pak se presvedcim o tom, ze tady skutecne je, ale kdyz prekliknu jinam a vratim se to zpatky zcekovat, tak je to vsechno v cudu ....zmizi to i s prilohou. Snad tady mam taky dneska nejakou elektromagnetickou zonu a mozna, ze i nejakeho neviditelneho mimozemstana, ktery si se mnou zahrava.
Tak znovu ...uz jsem si to 2x nacvicila "nanecisto", tak snad to pujde potreti lehce. Jen doufam, ze to tady nakonec nebude 3x, to by me pak asi odvezli.
Tady ty dve kyticky jsem koupila u stejneho zahradnika, ve stejny den a byly to uplne stejne velke a zdrave sazenicky. Zasadila jsem je se stejnou laskou do stejne hliny (tedy ze stejneho pytliku), zalevala jsem je vodou z hadice, rozhodne ne vodou z mikrovlnky
a podivejte se co se stalo.
Na obe dve kyticky svitilo stejne floridske slunicko a prsel na ne stejny destik.
Ta kyticka neodesla ze dne na den, ale postupne, pekne pomaloucku. Nejdriv se ji zacaly kroutit konecky listku, ale stale kvetla, pak se to zhorsovalo a zhorsovalo a dneska uz je uplne hotova, chuderka! Tak jdu koupit nove sazenicky.
Příloha:
20141125_093747 (640x480).jpg [ 97.56 KiB | Zobrazeno 25010 krát ]