george20 píše:
ale tyto sránky mi opravdu pomohli a nějak jsme se naučil jíst jinak a ráno mi už není špatně a večer a celkově to trávení je v lepším stavu ,akorát někdy musím na velkou třeba 3x za sebou a to mě rozčiluje ale je víc než zajímavý že když mám odpolední tak dopoledne 3x a když mám raní tak jdu většinou jen jednou ráno ,protože v práci na to nemyslím....
No vyzera to tak ze tam krasne funguje psychika. Ked sa blizi "odpoledni" tak mate v hlave nastartovane ci vobec este niekedy pojdete do prace. Strach z buducnosti. Ale ked mate rannu, tak viete ze tam idete na isto a preto vas to nestresuje. Aspon tak mi to pride.
Co sa tyka toho odburania stresu tak by som odporucal relaxacne cvicenia, horcik a B komplex vitaminov (Hlavne B7, B12). Hlavne sa nepozerat do buducnosti, co sa ma stat sa stane, ked to pride prisposobite sa tak ako vzdy vo svojom zivote. Vacsinou ludia maju iba strach prisposobovat sa novym veciam. Odtial plynie plno zbytocnych stresov.
Este jedno krasne heslo rovno pre vas: Kde nieco stare konci, nieco nove zacina.