Jarda píše:
Se stolicí nemá problém pouze ten kdo má stolici 1-3x denně, pěknou kaštanově hnědou šišku, která prakticky nesmrdí, nelepí se k záchodu a neplave ve vodě. Pokud to máte jinak je to blbě a problém hledejte tam.
Jardo, čistě technická, byť je téma poněkud - no, stolicoidní.
Jelikož velmi rád a často vařím, a konám to, desítky let, ale nerad jím, v podstatě mi to nebaví, jíst, nemám zas tak častou a šiškoidní stolici. Pokud se nenechám zlákat a necpu do sebe to, co jiní, stolice by třeba ani nebyla, resp. málo a občas. Zvýšená spotřeba jídla (čti: třetina konzumace běžného strávníka) se projeví stolicí, jasně, jednou denně. A brzo ráno, pravidelně, standardně, tělo si to prostě vyříká, vyřeší, hotovo - tu nadměrnou konzumaci. Opravdu musím mít stolici vícekráte denně? A opravdu musím tolik jíst, abych ji měl alespoň jednou denně? Není možné žít tak, že prostě žereš tak málo, že tu stolici máš jen občas, dle potřeby?
Omlouvám se čtenářům za nepříliš lákavé téma a dotaz (spíše podnět pro ostatní, já s tím problém nemám).