Iva Minksová píše:
Dobrý den, děkuji za odpověď opravdu moc. Mám ještě jeden problém, se kterým si nevím rady. Byla jsem na měřícím přístroji celostní medicíny Joalis. Tam teda naměřili toho opravdu hodně, ale kromně zátěží těžkými kovy a zubními materiály, alergie,onemocnění srdce a cév,střevní karcinogeny, toxoplasmový toxin, parasympaticus, zhoubné onemocnění krve, lymfy a také diagnostikovali tumor za očima. Za levým okem 5 teček a pravým 3.Co k tomuto vyděšení více dodat. Dorazilo mně to úplně.
Také se mi díval do očí lupou a potom řekl, že se nemýlí. Po týdnu stresů mi dala kamarádka kontakt na jednoho léčitele, který to spíš všechno vyvrátil a řekl mi, že se mi z těla špatně dostává kys. močová. A o acidóze mluvil také. Z krve nic takového, co bylo naměřeno na přístroji potvrzeno nebylo. Tak já už nevím. Mám to vůbec brát v podtaz nebo ne? Chtěla bych se zbavit stresu, který je už dost velký, protože pochopitelně mám strach o svůj život a když ty bolesti byly strašlivé, tak jsem se tomu i poddala, což není správné, já vím. Zajímal by mne Váš názor a nezlobte se za stálé otázky. Děkuji a s pozdravem Iva
Já se nezlobím k tomu není důvod, ale pokuste se myslet logicky. Připusťme, že mezi těmito měřiči existují blbci, stejně jako v každé jiné oblasti lidského konání a není jich zrovna málo. Proto já, pokud někomu vůbec na tyto lidi kontakt dávám, tak pouze na naprosté špičky v této oblasti diagnostiky, protože moula napáchá spíše mnoho škody na psychice pacienta. Osobně jsem vás sice neviděl, ale podle mého názoru je správný spíše závěr toho druhého člověka. Mimo jiné i kdyby to byla pravda, tak nejde o nijak podstatný problém a úpravou pH se ty diagnostikované onkologické potíže, které vás zjevně zbytečně děsí, dají celkem lehce odstranit. Zatím bych se tím nezabýval, nacpal bych tělo hořčíkem, což zklidní nervy a snažil se žít v pohodě. To vám ukáže, že své tělo dokážete ovládat a vše ostatní vás celkem rychle přestane trápit.