Narazil som na
rôzne informácie ohľadom nutričných hodnôt konkrétnych potravín, a vôbec s tým nie som spokojný...
Uvediem veľké rozdiely.... : Mandle 9-25 % bielkovín ( to je fakt sila.... )
Kokos 6-9 % bielkovín
Vlašské orechy 7-15g bielkovín
Lieskové orechy 7-19 % bielkovín
............ čo to má znamenať ? Čo stránka, to iná hodnota ( alebo kopíring, teda opísané z inej stránky )...
Ako som si všimol, najväčšie nezhody panujú v orieškoch.... zvláštne... vie niekto k tomu niečo povedať ? Poprosím, nepísať nič na štýl, že ..."je jedno koľko to má bielkovín, bielkoviny sú aj tak svinstvo, tak to nerieš"... Ďakujem pekne
Edit : Najväčšia sranda je toto :
Orechy vlašské 100g .....bielkoviny 6,8g / cukry 7g / tuky 29g... takže 57 percent tvorí čo ? Voda ? ( nejaký ten gram tam budú tvoriť minerály, to je mi jasné... )
_________________
Majte sa pekne, veľa zdravia, šťastia, penazí vám prajem. NOWOCAYN & Marek. (9.5. 2012)
RUŠIM NICK, idem žiť, už je na to ČAS. Ruším účty na internete, všetko, počítač využívam už len na prácu.
Tešilo ma (9.5. 2012)
dieta