miram píše:
Dobry den pane Jardo,
Vcera (22 dubna) jsem si udelala uplne poprve tady tuto ocistu kloubu. Povarila jsem 5gramu bobkoveho listi ve 3 dcl vody, nechala louhovat v termosce az do rana. Rano jsem to zacala popijet po lzicich, rozvrhla jsem si to pekne na celych 12 hodin a namisto ovocnych stav a vody, jsem odchytavala cely den urinu a pila jsem pouze urinu. S popijenim toho vyvaru jsem koncila pred 20 hodinou a uvedomila jsem si, ze jsu nejaka ospala, tak jsem si sla udelat radeji uz kolem 21 hod klystyr, nejdriv z prevarene vody s jablecnym octem (musi se ta voda prevarovat???) ....a druhy jsem si nachystala uz odpoledne, ten byl kavovy). Octovy jsem v sobe dokazala podrzet poprve v zivote celych 20 minut, tak jsem byla stastna jako blecha, ale ten druhy se ve me moc neohral, po 8 minutach sel ven.
Pak jse si dala 2 kapslicky Probiotic Acidophilus, 2x koncentrovany extrakt Milk Thistle (Ostropestrec) a 8 tablet Magnesia. Divala jsem se na film a kolem 23 hod ve me zacalo hodne nahlas vrcet a bublat. Ve 12 hod jsem sla na WC a vysel ze me pisek a jeden jediny hlen, bily, asi 4 cm dlouhy a to bylo vse.
Spokojene jsem si lehla a spala jsem az do 5 hod do rana, to me vzbudilo skroukani v brise, vysla ze me zase jen troska pisecku, jinak nic a to se opakovalo znovu tedka rano, kdyz jsem vstavala ...uz jsem navstivila WC 3x a pokazde vysla trocha pisku.
Obavala jsem se co bude v noci, Cingros popisoval v jeho pripade velkou bolest zad, bolest v krku, hnede zbarvene hleny, derouci se z nosohltanu ....ja jsem nic takoveho nezaznamenala, tak nevim.
No rozhodne tuto ocistu dokoncim az do uplneho konce ...takze znovu za 3 dny a pak po tydnu, atd, ....dle presneho rozpisu.
Pane Jardo prosim vas muzete mi rict co si o tom myslite? Jakto, ze ze me nevyslo vic nejakeho bordylku? Je to snad tim, ze jsem pred timto provadela Shanku a pak tyden na to Ocistu jater a zlucniku? (to bylo 17-18 dubna). Nebo si myslite, ze toho ze me vypudi vic to bobkove listi az priste?
A jeste jedna otazka ...tuto kuru dokoncim v sobotu 1. kvetna a moc rada bych vedela, kdy si muzu zase zopakovat Ocistu jater a zlucniku? Muzu s tim zacit hned tyden po skonceni teto kury?
Dekuji moc uz ted predem za vasi laskavou odpoved.
Pokud přidáváte do klystýru citrón, jablečný ocet, nebo urinu převařování vidím jako zbytečné, třeba citrón dávají v arabských zemích do vody i proti choleře a tu snad vodárny běžně ani nedodávají. Jinak vidím průběh jako dobrý, ne z každého musí vylézt vetřelec, jak si všichni myslí. Pokračovat v dalších očistách tak po týdnu od této kůry, až si organizmus trochu sedne.