Nechtěl jsem zalepit vlákno o tinnitu, tak to přepíšu sem, kam to patří.
JendaC píše:
Pro Hanu Bláhovou jsou parazité také různé baktérie. Ty jsou také pryč? V případě, že ne, tak asi bude třeba zkusit nějaké okysličovadlo (MMS, peroxid vodíku, ozón)
Napíšu Vám svůj názor na MMS i s rizikem, že mě bude chtít někdo ukamenovat
Po prvním nadšení dnes už MMS neberu. Abych pravdu řekl moje víra v MMS, CDS, CDH,atd je po 3,5 měsících užívání dost otřesena. Během užívání jsem až na nějaké drobné úlety dodržoval životosprávu jako nikdy před tím. Přesto: Křečové žíly-nastalo viditelné zhoršení. Objevily se mi navíc na kůži žilní hrbolky i na místech kde jsem je nikdy neměl. Měl jsem problémy spíš jen na pravé noze, nyní už i na levé. Žilní výduť jsem měl pod pravým kolenem, teď mám i pod levým. Tinnitus a bolesti určitého místa v horní časti hlavy během užívání MMS výrazné zhoršení. Toto potvrdili i další dva uživatelé MMS s tinnitem které znám. Občas mě během braní MMS zabolelo v hlavě. Jednou tak moc, že mě úplně polil pot,jestli nemám nějakou mozkovou příhodu. Objevily se mi na povrchu těla modré žíly v místech,kde jsem je neměl, případně se zhoršily. (Modré žíly mívají lidi s otravou krve...?) Hemeroid-měl jsem jeden-ten se zvětšil, nyní mám i druhý, menší. Chroustání a bolesti v kolenech rovněž zhoršení. Chroustání v krčních obratlech taky horší(nebolí,jen vnímám při otáčením hlavou). Taky pochybuji o tom, že MMS rozpozná dobré a špatné buňky. Měl jsem slušně rozhozené zažívání. Přestože jsem jedl daleko zdravěji, bylo mi častěji blbě než před tím. To ale může být tím, že mám citlivější zažívání než jiní. V každém případě jsem měl před ,,érou MMS" menší problémy. Typuji to na vyhubení těch ,,dobrých" střevních bakterií. Nebral jsem CDS,CDH nijak vysoké dávky. 8,pak16-24kapek dle stavu,později 0,7-1litr 100ppm/den. Co chvíli jsem měl průjem. Vysadil jsem CDH před 5-ti týdny, od té doby průjem nemám a zažívání se postupně zlepšuje. Přibral jsem zpět svoji váhu.185cm/80kg.
Nechci tím říct, že MMS nemůže mít nějaké uplatnění. Jsou situace,kdy je asi užívání MMS vhodné, mně to ale zatím přineslo jen zhoršení. Moje tělo mi napovídá, že je MMS při žilních problémech nevhodné, ne-li nebezpečné.