Dobrý den,
já se předně omlouvám, jestli zakládám nějaké duplicitní téma.
Takže já mám psa s karcinomem nosní dutiny. Myslím si, že dělám všechno správně pro její uzdravení, ale po měsíci žádný pokrok. Mám nastudovaný celý internet, několik dokumentů o alternativních nebo zakázaných léčbách rakoviny a i přednášku "jak změnit matrix", v měnění matrixu, ale nejsem moc dobrá.
Chtěla bych všechny poprosit, zda byst mohli zhodnotit moje kroky. Jde o to, že nemám moc času. Prvně nemůže dýchat nosem, protože ho má naprosto neprůchodný, což pro ní musí být velmi nepříjmné a za druhé nám doktoři sdělili časový horizont 3-4 měsíce, přičemž měsíc už je pryč (naštěstí ale pes neví, kolik mu doktoři dávají, takže se tim neřídí). Zatím ale není nějak nešťastná či skleslá, takže jí nechávám i s tím ucpaným nosem.
Dělám tedy toto:
Syrová strava - kuřecí maso/mořská ryba + zelenina (brokolice, listový salát, červená řepa, salátová okurka)
Lososový olej, přidám ještě lněný a drcená semínka
Doplňky stravy:
Směs šesti čínských hub
Detoxikační kapsle - složení: chlorella, spirulina, mladá pšenice, zelený ječmen, acai berry, macai berry
Lipozomální vitamín c
Na noc Artemisinin
Občas přidám laktobacily a ostropestřec
Myslím, že mám správný postup - vyčistit tělo, posílit imunitu=tělo se opraví samo. Ale psovi se za ten měsíc dýchání vůbec nezlepšilo.
Budu vděčná za každou radu. Marta