Zakoupil jsem frekvenční generátor F-Scan3 za 100 000 Kč (teď už stojí 110 000). Hned se ukázalo, že má vadný dotykový display a že uživatelské rozhraní pro PC je amatérský více méně nefunkční šunt. Přístroj jsem reklamoval a na své naléhání obdržel na dobu opravy maličký F-Scan Compact, který mi moc neposloužil, protože při měření háže falešná echa podle toho, zda se pohnu, usnu, změním stisk elektrody nebo si zívnu. Po měsíci jsem se dožadoval svého přístroje a řekli mi, že už se ho chystají odeslat na opravu, že jen čekali, až se jim jich sejde víc, protože doprava do Švýcarska je drahá. No nejsou zlatí?
Absolvoval jsem kurz „elektroherbalismu“ Kateřiny Konrádové (tento asi 5hodinový kurz stojí 10 000Kč a jeho informační hodnota je nulová), která řekla, že výsledek měření F-Scanem není použitelný pro terapii plazmovým generátorem.
Dost lidí sice potvrdilo, že zappery čistí krev, ale mě osobně terapie zapperem nezajímá, já potřebuji zjistit frekvence patogenů v těle klienta, abych měl co naťukat do plazmového generátoru.
Narazil jsem nyní na velmi odbornou zprávu (
http://www.rife.de/scoon_f-scan_analysis.html) o důkladném nezávislém testování F-Scanu někdy před víc jak deseti lety. Autor v ní dokázal, že tehdejší F-Scan byl čirý podvod. Jak je to s tím dnešním? Má někdo zkušenosti? Podělte se prosím.