Alajka píše:
Píšu to sem pro ty kdo sledují toto vlákno a taky jako poděkování panu Jardovi, jen během několika mailů a telefonátů jste mi maminku zachránil; a to nepřeháním ani náhodou. Její stav byl díky péči lékařů kritický. Dva jednoduché a finančně nenáročné nápoje ji pozvolna vracejí zpět do života. Má z toho radost a já nepopsatelnou. Děkuju. Jak jednoduché. Je to jako zázrak ale není to zázrak. Je to o informovanosti a o zdravém selském rozumu. Nepřeháním, když píšu, že mi maminka skoro umřela. A nepřeháním, když píšu, že Vy jste ji vrátil do života.
Z ležáka je zase ta moje starostlivá maminka; má o všechno zájem, uvaří jednoduché jídlo, má zájem o zahradu a psychicky se cítí velmi dobře. Teď mi stála za zády a mám vyřídit veliký dík za pomoc.
Její chlopně jak na levé tak i na pravé straně srdce jsou silně zvápenatělé a tak je asi operace v tomto stádiu dobrým řešením. Tady už bych to nechala na doktorech; teď je důležité to, že má srovnanou psychiku, tělesně se na operaci cítí silná a dnes už věří v dobrý konec.
Děkuji za uznání, to vždy potěší, ale tu operaci bych jako moc dobrý nápad neviděl, nyní žije a celkem nic jí nechybí, tak proč dráždit hada bosou nohou. Pokud bude pít velké dávky hořčíku, srovná si vitamín D3 a K2, tak s největší pravděpodobností nebude mít žádný problém do konce života a riziko je mnohem menší než u té operace.