Sardinka03 píše:
Dobry den, ocistu jater jsem v sobotu absolvovala po druhe a vylezly ze me dost velke kaminky, asi 20 o velikosti liskovych orisku, dva dokonce vetsi a obrovske mnozstvi malinkych. Recept a doporuceni mam od jine zname, ktera se zabyva alternativni medicinou, ale je temer totozny s Jardovym. Jake vsak bylo moje prekvapeni kdyz jsem dneska chtela konecne kaminky nafotit a po trech dnech, ze se zacaly rozpoustet. Mela jsme je schovane ve sklenicce od dzemu. Nevim co na ne mohlo pusobit jesti ten olivovy olej nebo siran horecnaty. Urcite je to skvely poznatek, ze je proste mozne je rozpustit. Vase kaminky se taky po urcite dobe rozpustily? V sobotu to byly normalni tvrde sutry a dnes uz jen blato.
Citim, ze po posledni (druhe) kure se mi dalsi kaminky posunuly, ale zustaly v jatrech nebo ve zlucniku. Poradny prujem po ociste, kdy vysly i kaminky jsem mela jen jednou. Noc po kure me bolelo v pravem boku a citila jsem jak se dalsi kaminky posunuji. Proto jsem se rozhodla, ze dalsi kuru absolvuji uz po tydnu, ze nechci cekat 14 dni. Je to mozne? Neohrozim si tim treba traveni? Ja se hned uz do te prvni davce siranu horecneho citim tak skvele a citim obrovske uvolneni v brise. Potom 4. a 5. kuru bych absolvovala normalne po 14 dnech jak se ma. Diky za odpoved.
Sardinko pokud to muzes vydrzet, tak radeji vydrz, nic se nema uspechat. Radeji si to zopakuj az po 14 dnech od posledni ocisty. Vsechno ma sva pravidla. A stejne, pokud si zitra udelas sanku, tak si muzes cistit jatra nejspis za 3 dny po sance.
A ty kaminky ja mivam taky celkem mekke, nektere vic, nektere min. Ani ten nejvetsi 2,5 cm nebyl uplne tvrdy, ale byl z nich nejtuzsi, neplaval na vode jako ty ostatni, ale sedl si pekne ke dnu, byl tezky. Kdyz jsem do nej rypla paratkem, tak me to pripadalo jako bych dloubala do tuhe jilove pudy. Normalne jsem ho tim paratkem prerizla. Ty kaminky s krupavou skorapkou jsem take uz mela (vypadaly jako kulicky noveho koreni ale nebyly cerne, byly hnede). Take jsem je presne jako ty zalila vodou ve sklenicce a stalo se s nima uplne to same, co se stalo s tema tvyma ...zmekly a navic se me zdalo, ze zacaly zapachat, takze zadne kaminky od te doby uz neskladuju.
Dneska jsem dokoncila 4. ocistu jater a byla jsem celkem prekvapena. Po 3. ociste ze me vyslo uz jen 45 kaminku, ale dneska 170 kousku! Myslela jsem, ze to v 11 dopoledne skoncilo, tak jsem si jeste udelala klystyr dvakrat ale nic uz nevychazelo. Ale jake bylo moje prekvapeni, kdyz ze me vysly pak jeste dve davky. Jedna ve 2 PM a dalsi az ve 3,30 PM. Z tech dnesnich mel ten nejvetsi jen 1,2 cm (mel puvodne peknou zlutou barvu, ale pak zacal tmavnout), jinak byly ty kaminky tak pul centimetrove a dalsi byly jeste mensi. Kdyz spocitam vsechny ty moje ocisty dohromady, Tedy ty kaminky, tak jsem se zbavila uz celkem 380 kaminku. Takove ty uplne malinkate, ta miminka, ty ja ani nepocitam, to by jich bylo mnohem vice.
Drzim ti palce, at ti ty tvoje kaminky vyjdou bez problemu a at te uz nic neboli.