Willis píše:
Všem dospělým lidem, kteří jedí mléčné výrobky, bych chtěl doporučit užívat enzym Rennin na trávení mléčné bílkoviny kaseinu. Dospělý člověk totiž netráví dobře kasein, protože je k jeho strávení nutný enzym rennin, který však dovede organismus vytvářet jen v dětství. Pokud kasein pozře dospělý člověk, tak organismus v "nouzi" použije na jeho trávení enzym úplně jiný, konkrétně pepsin. Proto trávení kaseinu u dospělého je vždy patologické. Tento doplně je možné zakoupit například na iherb. Od doby co ho beru po pozření sýru, strávím ho mnohem rychleji a snadněji.
Tak dospělý člověk by se k mléku v přírodě prakticky dostat neměl, tedy příroda zde reaguje celkem logicky a vaše připomínka je výborná hlavně pro ty, kteří cítí po konzumaci mléčných produktů nějaké potíže. Nicméně zase na druhé straně existují národy, kde je konzumace mléka nutností a že by se tam vyskytoval zásadní zdravotní problém se také tvrdit nedá. Patrně si tělo nějak poradit dovede i když asi ne každé.