[quote="Dezonero":1vj5vjop]Mě bohatě stačí jak se vyjadřuješ a jak jednáš s jinými a urážíš. To mi o tobě udělá hezký obrázek...
Já bych měl dalších tisíc argumentů, proč jsme stvořeni k jezení ovoce, ale to nemá cenu tu rozpitvávat.
Mimochodem já věřím, že nás stvořil Bůh, a že nejsme z opice. A i to je další argument pro to, že NEJSME stvořeni jako masožrouti, jelikož zvířata nám na začátku k pokrmu dána nebyla...
A pro vývoj nejsou nutná...
A co se lesa týká, asi hledáš málo, ale celý les je jen a jen rostliny a houby, takže nevím proč fut povídáš o ovoci a zelenině, jíst se dá i něco jiného.
A už to tu přestan rozmazávat a urážet k tomu ostatní. Je to tu o půstu, tak tu nepleť maso, které je jasně těžké na trávení po půstu. Takže tady v té témě nemá maso co dělat, at máš pravdu nebo ne.[/quote:1vj5vjop]
Adam a jablko........... TO JE PODOBENSTVO - Vyjadrenie Osha : ""Jablko ze stromu poznání byl
prvotní hřích . Ztráta nevinnosti. Za ten celý život trpíme a štěstí je jen hledání nevinnosti.
Nevinnost je poklad, jenž mudrci nalézají až po vyvinutí největšího úsilí . Říkají ,že se znovu stali
dětmi , že se znovu narodili." ............... A ty si myslíš, že na základe toho je jablko (ovocie) tou najvhodnejšou potravou pre človeka ???
Hovoríš : "A co se lesa týká, asi hledáš málo, ale celý les je jen a jen rostliny a houby, takže nevím proč fut povídáš o ovoci a zelenině, jíst se dá i něco jiného." ................... TAKŽE CHCEŚ VKUSE TEDA JESŤ HUBY A BYLINY, HEJ ? :d :d :d .............SUPER
Naposledy upravil NOWOCAYN_2 dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
55e819151e17b5655900d8ce04c48d3d |