Tak dnes som si urobila svoj prvy klystir.Myslela som, ze udrzat vodu v sebe nebude taky velky problem.Bohuzial asi viac ako 4 deci som do seba nedostala.Takze po napusteni som ihned bezala na WC,inak by to bolo na dlazke.Takto som to opakovala asi 4 krat,myslela som si ze dalsie pokusi zvladnem napustit viac a aspon par min vydrzim.Ale bohuzial,hned po napusteni maleho mnozstva cca 3-4 dc som mala co robit az odbehnem z kupelne na zachod,co je asi 2m...
Dala som pre varenu vodu s citronom.Asi som sa velmi neprecistila,kedze som do seba napustila tak malo vody a nasledne to hned aj dala von.Jeden pokus bol taky fatalny,ze som nestihla ani na zachod dobehnut.Nastastie nikto nebol doma
Co som urobila zle?Napriklad ja mam take creva,ze ked ma chyti na velku,tak proste musim hned ist inak to nedobre konci.Pri sporte to iste,chvala bohu beham v prirode a ak musim,tak musim,pretoze neni sanca tobehnut domov.To iste pri strese.Ked mam stres,hned musim ist na velku.Chcem tym len povedat,ze ja nedokazem hodinu,2 to v sebe drzat alebo cely den ako niekto.Takze nemoze to byt aj tym?Ze neviem tu tekutinu udrzat?
Som z toho trosku smutna a to som sa tak tesila...