george20 píše:
děkuju začnu ho pomalu vynechávat ,bral jsem ho na reflux ,ale ten bych řekl že se zatáhnul díky jiné stravě
cítím se fakt skvěle ,ten citron si myslím že tomu žaludku opravdu pomáhá
stejně si myslím že hlavní příčinou je to jídlo ,které nám je nabízeno ,vždyt stres byl i za minulé doby ne? sice menší ale určitě byl taky, jen by mě zajímalo ,jakou kvalitu měli potraviny? vždyt neměli tak dlouhé záruky ne? ted je to samá chémie
jak jsem psal v jiném příspěvku
proč je v značkové jahodové dřeni ,stabilizátor,guma a jiné patlatiny a v neznačkové jen jahoda ,cukr a kysl citronová
vše je o ceně a snad se to jednou vrátí ,kdy lidé nebudou kupovat na cenu ale na kvalitu
ty čaje zkusím děkuju ,když jsem byl malý kašlal jsem snad pořád ,dávivé kašle atd. pak jsme jednou zajeli k léčiteli ,on nasadil bylinky každý den se pil jiný čaj a bylo po problému .
Samozrejme, nespravne jedlo, stres (psychicka nepohoda) a nedostatok pohybu maju vzdy na svedomi nejaku chorobu. Ak su tieto 3 prvky v rovnovahe, telo je zdrave, kazdy vykyv telo zaznamena a vyplinie to v chorobu ak si clovek neda pozor na to co mu telo hovori. Cim viac clovek signali tela ignoruje tym zavaznejsia choroba vznika.
Nemusite sa zaujimat ci sa svet zmeni, staci ze sa menite vy, ked sa menite vy, meni sa aj svet.
Stres osobne povazujem za dan ktoru si ludia na seba zobrali, ked sa zacali zhromazdovat vo vacsich komunitach (mestach).
Ten reflux sa stiahol vdaka plnohodnotnej strave, zaludocna kyselina sa dava do poriadku a nevyvolava reflux. Controlok by som vynechal, ten vam tu zaludocnu kyselinu neutralizuje a iba prihorsuje. Ked uz sa toho chcete pomalicky zbavovat radim ho uzivat minimalne 1,5hod. pred alebo 1,5hod po jedle.
Este jednu vec vam odporucim a to je naucit sa nepit (vratane polievok) 30min pred jedlom, 1 hodinu po lahkom a 2hodiny po tazkom jedle (maso a podobne). Keby toto ludia dokazali dodrzovat vyhli by sa plno roznym zdravotnym problemom.