Tak i já přidám svou trošku do mlýna,právě jsem skončil.
Začátek v 9,30 po hodině pauzy před kterou jsem vypil 1 litr vody.Použita byla himalájská sůl...
Po vypití poloviny první flašky-čisté,silné zvracení,krkání...
Dopití flašky a načnutí druhé -masivní zvracení,krkání,cítím se stále více nafoukle a cítím jak mám těžké břicho...
Jsem za polovinou druhé flašky-opět zvracení,krkání,stále pocity nafouklosti (ale řádné!!!) a krkání
Mám chuť to vzdát,poslední zvracení bylo zbarveno slabě červeně ...začínám mít strach,pak se mi vybavuje barva himalájské soli
Dojíždím druhou flašku a konečně první čůrek...povzbudilo mě to a piju dál..
Třetí a čtvrtá flaška-strašné bublání a pazvuky z břicha/střev....neustále brkání,krkání.Vždy přišlo nejdříve silné krknutí,pak to zabublalo a už
šla zase trocha ven.U heřmánku to samé...
Konec v 11,00 pocity skvělé-lehký jako pírko,celkem příjemná únava a obrovský hlad,takže od toho se odvíjí můj názor,že vše dopadlo zdárně.
Teď už si dávám misku plnou rýže s kostkou másla...
Jen by mě zajímalo,proč jsem byl tak nafouklý (začalo to až po pití) a taky proč to ze mě šlo po částech,teda jestli se vám to taky tak děje.
Celá šaňka probíhala ve stylu -vypít půl litra nebo méně(okamžitě nafouklý,plný) a čekat tak 5 min-pak to přišlo-buď více nebo méně,zase se napít atd. atd.
Jinak kal, byl prvních pár čurknutí,pak už čistá voda.Nejspíše to bude tím,že jsem před dvěma měsícy prodělal (asi) salmonelózu a 3 dny z vysokýma horečkama
jsem chodil 3x za hodinu na záchod a to jsem se nestačil divit co za černé svinstva ze mě lezly.Spravil to až Endiaron s Colou.
Mějte se
Jenom doufám,že jsem nic nezkazil,protože
Edit : První stolice po 30-i hodinách,žlutohnědá,kašovitá...takže to nedopadlo asi až tak dobře...
Já bych naopak řekl, že to šlo výborně, co by jste také chtěl bez zkušeností a na první pokus. Párkrát proceduru zopakujete a uvidíte jak vše bude skvělé.