Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned lis 24, 2024 7:31 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 147  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Půst
PříspěvekNapsal: stř srp 20, 2014 1:41 pm 

NOWOCAYN_2 píše:
Otázka : Keď niekto z vás držal pôst dajme tomu 7 dňový, 14 dňový a dlhší..... ako ste riešili erotiku ?
Erotika sú aj bozky (výmena slín), orálny sex (výmena tekutín), NIE LEN STYK.... Pri požití slín iného, alebo pri požití telesných tekutín iného človeka sa narúša endogénna výživa ? ....Totiž, pošvový sekret, atď..... to nie je "moje".....takže je to akoby prijímanie potravy, že ? ...
Len ma to zaujíma, lebo chcem dlhodobo (vlastne celý život...) zaraďovať pôsty, a to aspoň 4-5 dní v mesiaci (neskôr aj dlhodobejšie, a ešte neskôr aj dlhodobý), urinové pôsty. Z toho raz 84 hodín urinového pôstu v mesiaci, a raz 60 hodín urinového pôstu.

Môže sa k tomu niekto vyjadriť ?

A teraz na trochu iné tému.
Nakoľko každý pôst je najlepšie začať ranným klystírom a výplachom žalúdka (aby sa "obrátila" energia žalúdka - a tak bol ešte menší hlad), je pre mňa výhodnejšie mať len dva začiatky pôstu počas lunárneho mesiaca (29,5 dňa). Totiž, keby som mával za lunárny mesiac 4 začiatky pôstu, tak by som musel (a hlavne chcel) tie 36 hodinové pôsty začínať na dni Ekadashi (11. deň po Nove a Splne), a na Spln a Nov, aby to bolo čo najúčinnejšie. Lenže to by mohlo byť všetko kľudne v pracovné dni, a keď už "budiť" o siedmej ráno susedov výplachom žalúdka, tak radšej len 2 krát mesačne, než 4 krát. Rovnako, radšej 2 krát mesačne (hoci možno z toho len raz bude v pracovný deň...) sa modliť, aby som pred odchodom do práce vylúčil dostatočný obsah klystíru a tak sa nemusel v práci strachovať, že sa "za pochodu pos*riem", ako keby som to mal absolvovať 4 krát mesačne.... Totiž, keď si človek dá 84 hodinový pôst, dôležité je dať si ráno klystír v prvom rade v prvý deň... V druhý a tretí deň stačí si dať klystír po práci, resp. večer - odpadá teda stres z toho, o čom som písal.
A čo sa týka výplachu žalúdku, ten si dávam raz týždenne, a radšej si ho dám v sobotu o 10-tej doobeda (keď nepracujem, a nie tak skoro ráno ako pred prácou), než cez týždeň o 6:30.....

Nestydíš dávat sem ty svoje úchylné dotazy??? Vždyť většina lidí ví, že se jmenuješ Marek Gaborčík. Měl bys jít k psychitrovi.

PříspěvekNapsal: stř srp 20, 2014 7:51 pm 

Ates píše:
Nestydíš dávat sem ty svoje úchylné dotazy??? Vždyť většina lidí ví, že se jmenuješ Marek Gaborčík. Měl bys jít k psychitrovi.

Ates, ty radšej, ŤA POPROSÍM, nemaj dieťa............Také sexuálne komplexy aké ty máš, TO JE NEUVERITEĽNÉ \":D\" \":D\" \":D\" .... radšej nemaj dieťa, ako by si ho mal vychovať "vo svojom duchu".... Pýtam sa na normálnu vec, ty kretén. Len panic ako ty, ktorý sa bojí žien, len takému sa zdá moja otázka "zcestná, úchylná". Lebo KAŽDÝ NORMÁLNY človek, ktorý držal 3 a viac dňový pôst, a vie, čo je to SEX, a aj ho MÁVA, túto otázku RIEŠIL/RIEŠI. Len taký eunuch ako ty nie... \":wink:\"

PříspěvekNapsal: stř srp 20, 2014 9:07 pm 

Ates píše:

Nejlepší je Nowocayna si nevšímat, je duševně nemocný. Nejprve tady řešil svoji gerontofilii a sexuální zkušenosti se starými babičkami, teď nám zase pro změnu do každého píše o tom, jak moc má rád orální sex. \":-)\" On za to Nowocayn nemůže. \":-)\"

PříspěvekNapsal: stř srp 20, 2014 9:43 pm 

Netušil som, že tu chodia aj tak primitívni ľudia, ako Ates a Willis, pre ktorých je sex tabu. Chlapci, dajte si pôst. \":)\"

Niekoľko slov Gennadija Malachova z jeho knihy "Očista a hladovka"

Hladovění a potence
Léčebné hladovění kromě celkového ozdravného účinku zvyšuje také pohlavní pud. Muži, již absolvují léčebnou kúru s hladověním, jsou překvapeni, když po 10-15 dnech hladovění byli sice zesláblí, ale měli erekci a toužili po opačném pohlaví. Pokud měl před
hladověním muž intimní problémy, rychle se ztrácejí. Kdo možnost mít během hladovění pohlavní styk, zjistil, že pocit sexuálního hladu je silnější. Zvýšená potence u muže ve většině případů nekončí s ukončením hladovění. Hladovění u žen přináší podobné výsledky. Zesilují pohlavní pud, prohlubuje se citlivost erotogenních zón a často se objevují nové, rychleji vzrůstá vzrušení při laskání, urychluje se nástup orgasmu a také se zesiluje síla jeho prožívání. Upozorněni. Věnovat se sexu při hladovění se nedoporučuje, protože to je ztráta sil, které jsou potřebné k vyřešení naprosto jiných problémů.

Vyjadrím sa k tomu podčiarknutému : Malachov očividne asi nepozná TANTRU, lebo píše o sexe ako o strate síl, takže ráta prakticky len s tým, že čo sex, to ejakulácia (čo sa napr. mňa vôbec netýka).... \":D\" \":D\" \":D\"
Navyše, vôbec sa nevyjdril (ani on, ani Partyková, mám ich v PC ako Pdf) ku sekrétom prijímaných ústne pri orálnom sexe. JASNÉ, a kto by sa divil, veď BAVIŤ SA O SEXE JE PRE NICH TABU......... A pritom sa tu nebavíme o "sexe všeobecne", ale o konkrétnych veciach POČAS PôSTU............. Malachov, Partyková.... chcú mať vo svojich knihách o pôste VŠETKO, ale nevyjadria sa k sexualite počas pôstu, a keď sa už jeden z nich vyjadrí, tak schválne (LEBO MÁ KOMPLEXY na túto tému) veľmi nekonkrétne, veď "netreba byť príliš konkrétny, čo si o mne pomyslia, že som sexuálny recidivista...".....
Keď neexistuje náhodou publikácia o pôstoch (hladovkách), kde by sa spomínal orálny sex ako možný/nemožný kontraindikátor hladovky, JE TO VEĽKÁ HANBA................ TOTIŽ TAKÚ OTÁZKU SI POLOŹIL TAKMER KAŽDÝ ČLOVEK, KTORÝ PôST DRŽAL.......PREČO POTOM NIE JE ZODPOVEDANÁ V KNIHÁCH ????????????
Nebavíme sa tu o ejakuláte (tam to je jasné), ale o "lubrikačných šťavách", ktoré sa dostanú do úst pri orálnom sexe. Keď si totiž predstavím napr. nejakého muža alebo ženu, čo držia (nie spolu, ale jednotlivo - veď kto má to "šťastie", že by s ním partner pravidelne držal dlhodobý pôst ? ...) pôst 40 dňový, napr. 2 krát v roku..... Alebo každý mesiac týždňový (niekto by mohol, keď by úplne stačila 2 dňová návratovka po týždňovom). Ak niekto drží 40 dňový pôst 1-2 krát v roku, znamená to potom 40-80 dní (radovo 1x40 alebo 40 + 40) radovo bez erotiky ??? ....... Takže keď má napríklad muž 40 dňový pôst, tak žena má byť 40 dní bez erotiky, keď mu chce ostať "verná" ? Alebo keď má muž pôst jeden týždeň v mesiaci (celý týždeň - 7dní za sebou), tak jeden týždeň v mesiaci je permanentne bez erotiky ? NO JA NEVIEM POTOM, KTORÁ ŽENA nemajúca milenca, pokiaľ má muža, s ktorým rada "sexuje", bude z pravidelného pôstovania svojho muža potešená... To ani cena útechy za ušetrené jedlo asi nepostačí...
Uvediem príklad : "Miláčik (hovorí žena), chcem Tvoj jazyk "tam""........ a muž na to "Zlatko, mám pôst..."....... Myslím, že v takom prípade, v takom období je "nevera" oveľa reálnejšia, než mimo pôstu \":D\" \":D\" \":D\"
Normálny, zdravý človek mi dá za pravdu a nepohorší sa tým o čom píšem, lebo sex (u zdravých ľudí) patrí do života....Ale puritán a sexuálne zakomplexovaný človek ma nazve duševne chorým, úchylákom, a neviem čím ešte. Akoby sme boli v kláštore......... \":roll:\"
Hlavná vec, že tí istí ľudia môžu sledovať p-čko (čo ja nerobievam), alebo si "to" robiť sami (čo ja nerobievam), ale "úchyl" som tu ja.... \"8)\" \":lol:\" \":)\"

PříspěvekNapsal: stř srp 20, 2014 11:14 pm 

NOWOCAYN_2 píše:
Otázka : Keď niekto z vás držal pôst dajme tomu 7 dňový, 14 dňový a dlhší..... ako ste riešili erotiku ?
Erotika sú aj bozky (výmena slín), orálny sex (výmena tekutín), NIE LEN STYK.... Pri požití slín iného, alebo pri požití telesných tekutín iného človeka sa narúša endogénna výživa ? ....Totiž, pošvový sekret, atď..... to nie je "moje".....takže je to akoby prijímanie potravy, že ? ...
.....

Nejaky rusky guru pres suche pusty behem pustu sex zakazoval. Nepamatuju si detaily, ale urcite nepsal o telesnych tekutinach. Behem par minut se mi nepovedlo najit ktery autor a kde to zakazoval. Nicmene to hlavni si perfektne pamatuju, doporucoval sex v prubehu sucheho pustu vynechat. Coz neni moje rada, ale toho Rusa:-).

Drzim ti palce, Pavel

Naposledy upravil pv33 dne čtv srp 21, 2014 8:04 am, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: čtv srp 21, 2014 12:07 am 

pv33 : suchý pôst a urinový pôst sú "dva" .... je to niečo úplne rozdielne z hľadiska zavodnenia organizmu... \":)\"
Pri suchom pôste je mi viac než jasné, že sa erotika (a orálna erotika) nemá vykonávať. \":)\"

PříspěvekNapsal: čtv srp 21, 2014 1:00 pm 

Malachov vo svojich knihách o hladovaní spomína aj prípady ľudí, ktorí začali pôst SHANKAPRAKSALANOU................. AKO JE TO MOŽNÉ \":?:\" \":?:\" \":?:\" \":?:\" \":?:\"
Veď po Shankapraksalane sa predsa človek musí najsť od 30 do 60 minút po jej ukončení.......
Vie mi na to niekto odpovedať ? ...

PříspěvekNapsal: čtv srp 21, 2014 5:38 pm 

NOWOCAYN_2 píše:
Malachov vo svojich knihách o hladovaní spomína aj prípady ľudí, ktorí začali pôst SHANKAPRAKSALANOU................. AKO JE TO MOŽNÉ \":?:\" \":?:\" \":?:\" \":?:\" \":?:\"
Veď po Shankapraksalane sa predsa človek musí najsť od 30 do 60 minút po jej ukončení.......
Vie mi na to niekto odpovedať ? ...

Kdyz pouziju termin Shankpraksalana, tak tim myslim nejen tu slanou vodu, ale i prvni 2 jidla ryzi s maslem. Jinak to neni, aspon pro mne, sanka. A kdyz mohl zacit Dezonero pust po nejakem mnohem blbejsim jidle, proc by se nedalo zacit po ryzi s maslem?
Ja jsem vetsinou zacinal pusty po sance. Ta ryze s maslem me trochu mrzela, ale vzdy jsem si ji jednou dal a pak uz nic. Porad si myslim, ze s tou jednou davkou mam po sance cistsi streva nez pred ni. Ta ryze je urcite lepsi nez kdyz ve mne hnije maso \":D\"

PříspěvekNapsal: čtv srp 21, 2014 6:59 pm 

pv33 píše:
Kdyz pouziju termin Shankpraksalana, tak tim myslim nejen tu slanou vodu, ale i prvni 2 jidla ryzi s maslem. Jinak to neni, aspon pro mne, sanka. A kdyz mohl zacit Dezonero pust po nejakem mnohem blbejsim jidle, proc by se nedalo zacit po ryzi s maslem?
Ja jsem vetsinou zacinal pusty po sance. Ta ryze s maslem me trochu mrzela, ale vzdy jsem si ji jednou dal a pak uz nic. Porad si myslim, ze s tou jednou davkou mam po sance cistsi streva nez pred ni. Ta ryze je urcite lepsi nez kdyz ve mne hnije maso \":D\"

Lenže aký zmysel má prečistiť si telo shankou, keď tá ryža sa do hrubého čreva aj tak dostane počas trávenia ? No.... ja radšej začínam pôst po večeri, nie po prvom jedle (po Shanke)....
Mimochodom, mäso v tebe nehnije....nepíš tu prosím MÝTY =).... DOKÁŽ, že v tebe hnije....... Nie len to cituj z kníh ortodoxných "ovozelíkov", ktorý to prebrali od jedného ich "gurua", neexistujúceho "Normana Walkera"...

PříspěvekNapsal: pát srp 22, 2014 12:13 pm 

Odkedy som na vlastnej koži zistil, že posledné jedlo pred 84 hodinovým urinovým pôstom kľudne môže byť mäso s kopou tuku a napr. špenátom, a že po 84 hodinovom urinovom pôste (to je pôst, kde sa telo dostáva RÝCHLEJŠIE na endogénnu výživu) kľudne stačí pol dňa návratovky a niekedy poobede si dať 2/3 mojej bežnej "veľkej porcie" hovädzieho mäsa s tukom a napr. špenátom, tak som sa rozhodol, že skúsim držať 84 hodinový urinový pôst dva krát mesačne, a to ideálne tak, aby tam boli obsiahnuté dni RAKa a BÝKa, čiže takmer rovnaký odstup od seba.
V dni pôstu doma cvičím, asi 45 minút denne, intenzívne, celé telo (činkami, ktoré mám doma, hoci normálne chodievam do posilňovne).
Ušetrím tak za vstup do posilňovne, prekrvím celé telo a ľahšie ho tak počas pôstu detoxikujem, a hlavne - svaly mi "spadnú" menej, ako keby som tieto dni necvičil.
Podľa všetkého taký 84 hodinový urinový pôst sa rovná kľudne 5 dňovému "klasickému pôstu".
Ak okolnosti dovolia, chodím tieto dni aj do prírody, napr. včera (v prvý deň pôstu) som bol na hodinovej svižnej prechádzke.
Kúpeľ v dni pôstu je samozrejmosť, rovnako aj napr. "derivačná kúpeľ", ktorá pomáha odstraňovaniu nečistôt z tela (hlavne z tkanív hocikde v tele) tak, že to posúva do hrubého čreva. A keďže v deň hladovky si dám každý deň aspoň jeden klistýr (skôr ale 2), a telo nie je zaťažované trávením, tak sa detox počas akéhokoľvek pôstu ZÍDE, a je priam ŽIADANÝ.... A tak efekt pôstu ešte porastie.

Samozreme, asi nie vždy na to bude čas, takto si pôst "ošperkovať". Ale kým na to čas je, takto pôst "vylepšovať", TAK TO TREBA VYUŽIŤ.
Ten, kto chce v strednom veku a starobe mať KVALITNÉ TELO, ktoré bude mať príjemný pach a bude dobre vyzerať a fungovať, TEN NEMÁ NA VÝBER, a v dobe stresu, znečistenia prostredia, znečistenia stravy, Wi-Fi a iných žiarení, chemtrailsu, atď, atp, SA MUSÍ O SEBA NADMERNE STARAŤ. \":)\"

PříspěvekNapsal: sob srp 23, 2014 7:53 am 

Ja osobne jsem drzela pust zatim jen 2x v zivote a to pokazde velmi kratkou dobu. Jednou 12 denni a podruhe 7 denni. Ale ani pri jednom jsem bohuzel nemela pomysleni na sex, protoze jsem si tim prvnim pustem lecila ukrutnou bolest mocoveho mechyre a tim druhym zase obrovsky zanet v dutine ustni. Mimochodem, oba dva pusty me moje problemy vylecily.

Proc se vyptavas ale na takove veci? Pokud budes ty sam drzet pust jen tak ..."pro srandu kralikum" a nebudes si nic zrovna lecit, pokud nebudes pri tom pustu trpet jako pes (bolest hlavy, sucho v ustech atd) a budes se na ten sex citit, tak si to proste vyzkousej a sam uvidis.
No a pak nam to tady muzes treba vsechno popsat od zacatku az do konce a sdelit nam jake to bylo a jake to melo nasledky. Nezapomen popsat vsechna negativa a take pozitiva. My se moc radi poucime tvymi zkusenostmi. Dekujeme predem i zadem za laskavost! Sexu zdar! \":D\" Miram

PříspěvekNapsal: sob srp 23, 2014 8:17 am 

NOWOCAYN_2 pise: .....Mimochodom, mäso v tebe nehnije....nepíš tu prosím MÝTY =).... DOKÁŽ, že v tebe hnije....... Nie len to cituj z kníh ortodoxných "ovozelíkov", ktorý to prebrali od jedného ich "gurua", neexistujúceho "Normana Walkera"...

Tak se zeptej co se uci budouci sestricky na zdravotni skole v hodinach chirurgie. Jak je to mozne, ze jim tam doktor vysvetluje, ze rakovina tlusteho streva vznika proto, protoze lidske telo neni prizpusobeno tomu, aby mohlo dokonale natravit maso? ....maso se ve streve zdrzuje delsi dobu, pak zahniva, vypousti toxiny, ktere zpusobuji rakovinu. \":mrgreen:\"

PříspěvekNapsal: sob srp 23, 2014 9:16 am 

miram píše:
Ja osobne jsem drzela pust zatim jen 2x v zivote a to pokazde velmi kratkou dobu. Jednou 12 denni a podruhe 7 denni. Ale ani pri jednom jsem bohuzel nemela pomysleni na sex, protoze jsem si tim prvnim pustem lecila ukrutnou bolest mocoveho mechyre a tim druhym zase obrovsky zanet v dutine ustni. Mimochodem, oba dva pusty me moje problemy vylecily.

Proc se vyptavas ale na takove veci? Pokud budes ty sam drzet pust jen tak ..."pro srandu kralikum" a nebudes si nic zrovna lecit, pokud nebudes pri tom pustu trpet jako pes (bolest hlavy, sucho v ustech atd) a budes se na ten sex citit, tak si to proste vyzkousej a sam uvidis.
No a pak nam to tady muzes treba vsechno popsat od zacatku az do konce a sdelit nam jake to bylo a jake to melo nasledky. Nezapomen popsat vsechna negativa a take pozitiva. My se moc radi poucime tvymi zkusenostmi. Dekujeme predem i zadem za laskavost! Sexu zdar! \":D\" Miram

\":)\" Keby si lepšie čítala (nič v zlom), pochopila by si, že JEDINÁ VEC na ktorú som sa pýtal, je požitie "telesných štiav", hoci v mini množstve, či by sa tým nenarušilo "endogénná výživa" počas dlhšie trvajúceho pôstu. A určite si nechcem takto "prekaziť" endogénnu výživu (ak to platí, že sa takto môže narušiť), preto sa pýtam na to, či niekto s tým má skúsenosť, - či sa tým endogénna výživa na ruší, alebo nie.

PříspěvekNapsal: sob srp 23, 2014 9:26 am 

[quote="miram":16b0fu5i]NOWOCAYN_2 pise: .....Mimochodom, mäso v tebe nehnije....nepíš tu prosím MÝTY =).... DOKÁŽ, že v tebe hnije....... Nie len to cituj z kníh ortodoxných "ovozelíkov", ktorý to prebrali od jedného ich "gurua", neexistujúceho "Normana Walkera"...

Tak se zeptej co se uci budouci sestricky na zdravotni skole v hodinach chirurgie. Jak je to mozne, ze jim tam doktor vysvetluje, ze rakovina tlusteho streva vznika proto, protoze lidske telo neni prizpusobeno tomu, aby mohlo dokonale natravit maso? ....maso se ve streve zdrzuje delsi dobu, pak zahniva, vypousti toxiny, ktere zpusobuji rakovinu. \":mrgreen:\"[/quote:16b0fu5i]
Ach.... \":)\" .... Miram, pointa je v tom, že človek konzumuje mäso drvivou väčšinou so zemiakmi, chlebom, ryžou........To je kombinácia škrobov a bielkovín. S TÝMTO MÁ ŽALÚDOK PROBLÉM. NIE JE NA VINE MäSO SAMOTNÉ. Dovolím si napísať, ÚPLNE BEZ ZÁBRAN, že väčšina doktorov sú HLUPÁCI, a to preto, lebo sú proste naučení HLÚPOSTI.
Tí hlupáci by teda radšej mali učiť to, že rakovinu hrubého čreva spôsobujú sladkosti, pšenica..... \":wink:\"
Rakovina hrubého čreva je predovšetkým silne premnožená kandida. Z mäsa ako-takého kandidu nedostaneš, je to vylúčené, nie je to sacharid \"8)\" ... Ak nájdeš človeka, ktorý konzumuje nízkosacharidovú stravu roky, mäso kombinuje s tukom a s minimom sacharidov (lebo nízkosacharidová strava - takže napr. nízkosacharidová zelenina k tomu ako "druhá príloha"), a má rakovinu hrubého čreva, potom teoreticky budem môcť dať do úvahy, že rakovina hrubého čreva môže vznikať aj zo stravy nízkosacharidovej.... Ale to silne pochybujem. \":-)\"
Ale áno - aj eskimáci môžu mať rakovinu hrubého čreva. KTORÍ ??? Tí, čo zaradili do stravy aj obilniny a sladkosti. A pre ich tráviacu sústavu je ohromný šok, keď zrazu jedia nie len že stravu celkovo pre človeka nevhodnú (obilniny), ale ešte v kombinácii s mäsom (škroby a bielkoviny spolu). Ich telo sa bráni tomu asi tak, ako by sa bránilo telo vlka, keby ho začali kŕmiť jablkami, a mäsa by dostal "za hrsť"... A tak či tak, väčšinou z toho eskimáci (keĎ prejdú na "mix" stravu) dostanú rakovinu pečene (stále je to minimum eskimákov, len píšem, že čo ich môže najviac postihnúť).
O PREKYSLENÍ MäSA ako takého sa ani baviť nemôžeme - národy, ktoré ho konzumujú najviac (a pritom najmenej sacharidov), majú najlepšie zuby a kosti - a aj to je dôkaz , že mäso neprekysľuje ľudský organizmus.
UŽ BY SI ĽUDIA KONEČNE MALI UVEDOMIŤ, že ak niečo v spojitosti s mäsom prekysľuje ľudský organizmus, TAK JE TO KOMBINÁCIA MäSA S OBILNINAMI (chlieb, knedlík, cestoviny, ryža), ZEMIAKMI. A úprimne - čoho v tom prípade zje človek viac - mäsa, alebo prílohy ? To hádam každý vie - prílohy. \":wink:\"
Ďalej rakovina hrubého čreva môže vzniknúť z nečistôt v organizme, toxínov, atď, ktoré sa dostávajú do hrubého čreva (lebo močom nevychádzajú, pokiaľ nie je nejaká porucha). A ten, kto si robieva pravidelne urinový klystír (a prečo ho robí tuna väčšina, aj keď asi polka, alebo aj viac z tadiaľ nekonzumuje mäso ???), ten sa rakoviny hrubého čreva fakt báť nemusí.
Mimochodom, potom sú tu ešte "duchovné príčiny" rakovín. A tak či tak, ten, kto sa pekne čistí, ale má nejaké väčšie duševné/duchovné problémy, ak dostane rakovinu, tak nie hrubého čreva....
Keď tak veríš doktorom, spýtaj sa ich, prečo odporúčajú obilniny (ktoré neodporúča už väčšina výživových poradcov - čomu tak v minulosti VôBEC NEBOLO), prečo odporúčajú minimum tuku (keď v súčasnej dobe "väčšieho porozumenia tráviacej sústavy človeka a jeho organizmu" jasne čím ďalej tým viac ľudí odporúča vysokotukovú stravu s nízkym obsahom sacharidov a stredným obsahom bielkovín), keď doktori hovoria, že kopa chorôb je nevyliečiteľných (cukrovka, rakovina, a rôzne iné "civilizačné ochorenia", vyskytujúce sa hlavne v staršom veku), atď, atp ??? Radšej nech sa tu nikto neoháňa doktormi (tými bežnými, čiže 98-99%).....
\":)\"
Lebo keby doktori odporúčali SKUTOČNE ZDRAVÚ STRAVU PRE ČLOVEKA (bodaj by tá doba nastala), PRIŠLI BY O KŠEFTY. To Ti ešte nedošlo ? \":)\"
Aj "satanská WHO pyramída" stravy odporúča najviac obilnín, a najmenej sladkostí a mäsa. To so sladkosťami je JASNÉ, to už len úplný idiot by uveril, že sladkosti sú zdravé (A ŽIAĽ, AJ TAKÝCH ĽUDÍ POZNÁM - čo hovoria, že sladkosti sú úplne v pohode, nijak neškodia, keď konkrétny človek z nich nepriberá \":D\" \":D\" \":D\" ), takže jasné, že ich dajú na špičku "pyramídy", čiže, aby sa ich jedlo najmenej. PROSTE, ABY TO VZBUDZOVALO DôVERU....
Ten kto chce, vidí ako to v skutočnosti je.
Ešte raz spomeniem to, čo som tu písal pred pár rokmi..... KEĎ NIEKTO BUDE ROBIŤ VÝSKUM OHĽADOM KONZUMÁCIE MäSA S PRÍLOHOU TUKOVOU (maslo, masť, slanina) S TROCHOU ZELENINY (nie zemiaky), POTOM TO CHCEM VIDIEŤ - ŽIADNE SÚVISLOSTI SA NENÁJDU \</div

PříspěvekNapsal: sob srp 23, 2014 5:53 pm 

NOWOCAYN_2 píše:
\":)\" Keby si lepšie čítala (nič v zlom), pochopila by si, že JEDINÁ VEC na ktorú som sa pýtal, je požitie "telesných štiav", hoci v mini množstve, či by sa tým nenarušilo "endogénná výživa" počas dlhšie trvajúceho pôstu. A určite si nechcem takto "prekaziť" endogénnu výživu (ak to platí, že sa takto môže narušiť), preto sa pýtam na to, či niekto s tým má skúsenosť, - či sa tým endogénna výživa na ruší, alebo nie.

A kdyby jsi ty lepe cital celou diskusi, tak by ses dozvedel, ze se doporucuje pit jen cistou vodu behem pustu, (to se tady mimochodem uz nekolikrat pretrasalo), nejlepe destilovanou a to je vsechno (zadne dzusy, ani caje, atd). Chapu to tak, ze kdyz nic jineho nez cistou vodu, tak tedy nic ....tedy ani pozivani maleho mnozstvi telesnych stav. No mozna ze se pletu, necham se poucit od zkusenejsich.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 147  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]