Janca píše:
Pane ja vim ze to neni velke,ze to oko zvetsuje,to me napadlo hned,ptam se tak proto,protoze jsem myslela ,ze tady taky nekdy zabloudi ocar,a treba nekdy pomuze vysvetli, poradi,protoze ja jsem se nikdy nezajimala o to jak oko dal v tele vypada,kdyz byli nejake operace oka v TV tak jsem se koukala jinam-nedelalo mi to dobre.Vite,ale kdyz rano otevru oci a vidim ,ze mi neco lita pred ocima ,tak me to zajima co to je, kdyz me to tlaci v oku ,svedej vicka nekolikrat za den ,citim jako kdyz neco nekde ve vicku vevnitr leze a navic kdyz tam vidim taky vajicka ,male larvy ,a pak velke,s velkym telem,tak nejde si toho nevsimat.Byt klidna.Rozumite? Ja v zrcadle to nevidim ,vidim to kdyz se divam nahoru do stropu, ve svetle,nebo kdyz se divam na svetlou zed,treba je to podobne zakalkam,ale kdyz me to svedi vidim vajicka tak to je u me zivy,proto me to taky svedi. Pracovala jsem 3 roky v USA,ale to nikoho nezajima. V patek jsem byla s tim na Bulovce,na infekcnim a rikala jsem sestre ,ze vidim v oku cervy,nejdriv na me divne koukala a pak rekla, ze to ma taky .Tak jsem se ji ptala ,jestli tam vidi taky vajicka ,male larvy tak rekla,nevim,ja tam prej vidim carky a videla jsem, ze nema zajem se o tom se mnou bavit.Tak me poslali na ocni,doktor se mi podival lupou do oka,s takovou nechuti mi odpovidal na moje otazky,odpovidal mi hrozne blbosti,vecsinou ,ze nevi.Nevim z jakeho duvodu me uplne nevysetril,objednal me na pondeli.Rikal mi ,ze to cervy nejsou ,ze to jsou zakalky-kdyz jsem chtela vedet co to jsou zakalky ,tak odpovedel mi neco jinyho,proste jsme se jenom dohadovali,o nicem-nemel zajem to se mnou resit.V pondeli mi bude rano vysetrovat sklivec v oku,nebo jak se to rika.Pane jinak bych vam chtela rict,ze schizofrenik s toho nikdy nebudu,a taky to pisu proto,protoze hodne lidi to ma, a doktori to vubec nelecej,kaslou na to .Takze tak.
Milá Jano, přemýšlela jste třeba z jiné stránky? Podle popisu a toho pálení bych typoval hned kandidózu.
http://nemoci.doktorka.cz/candidoza/Určitě by to sedělo podle popisu:
OČI: rozmazané vidění, pálení a svědění očí, kruhy a váčky pod očima, slzení, přecitlivělost na světlo, červené oči, bolest v očích
Nikde jste nenapsala, jak se stravujete, jak žijete apod., jestli netrpíte nějakými dalšími problémy... Jsem přesvědčen, že pokud by jste se snažila zdravěji stravovat, našla si nějaký příjemnější koníček, než trávit čas u lékařů, určitě by se vám žilo lépe a možná by ti červy sami zmizeli...