miram píše:
Kdyz jsem pust zacinala, tak jsem si ten 1.den udelala silny kavovy klystyr. Nevedomky jsem si uvarila hodne silne kafe, popletla jsem davku vody, dala jsem min vody, (trosku me to zrychlilo tlukot srdicka), ale nejspis me to neuskodilo, ale naopak pomohlo, protoze predevcirem (to byl 3. den meho pustu), jsem si udelala dalsich 5 klystyru, tentokrat s tou moji silene prekyselenou urinou a vyslo ze me neco sileneho! Nevim co to je. Vypada to jako nejaci paraziti, nejspis jsem si myslela, ze to jsou krevnicky, jenze krevnicky jsou daleko mensi a vyskytuji se v Africe, tam jsem ja nikdy nebyla. Vypadaji jakoby byly nacucane tmavou starou krvi ...ted mluvim o tech nejdelsich, ktere mely i 15 cm, ty kratsi (7cm a ruzne) byly svetlejsi, z nich neprosvitala ta tmava barva. Nektere z nich byly jakoby uz v rozpadu, takze me pak napadlo, ze muze jit treba i o candidu. Byly takove roztrepene, bezove barvy, jakoby vlaknite. Stale nevim o co slo, hledam stale na internetu, ale nic takoveho jsem nenasla. Do laboratore jsem je neodnesla, ziju na FL a to bych se asi nedoplatila. Chtela jsem semka dat foto, ale je to focene mobilem a neni mozne sem tu jedinou fotku dostat, ma to 1KB a ja nevim jak to mam zmensit. Proto bych moc rada poprosila pana Jardu, jestli bych mu tu fotku nemohla poslat na jeho email a nepodival se na to. Ja vim, ze ma hodne prace a ze nevi kam nejdriv skocit, ale on je takova hrozne moc dobra duse, ze ja verim, ze se nade mnou slituje a ze neodmitne.
Pokud odmitne tak se nic nestane, ja to chapu ze nemuze odpovidat na kazdy email. Hlavni vec je, ze to ze me vyslo ven a tim se memu telu urcite hodne ulevi. Ale kdybych vedela co to bylo, mohla bych je nejakym prostredkem uplne vymlatit z tela ven, urcite jich tam mam vic a to co vyslo, byla pravdepodobne jenom mala cast z nich.
Pane Jardo muzu vas s tim obtezovat? Muzu vam to poslat na email? Moc vas prosim! M.
Klidně se ozvěte, nebo napište do emailu v tom není problém, volá mě kvantum lidí a osobně bych ten problém zase tak nehrotil. Ústní dutinu většinou spraví kostival, dá se použít koloidní stříbro a pokud nezabírá nic, tak většinou pomůže opatrně vyzkoušet DMSO. Ohledně těch údajných parazitů zatím s práškováním nespěchejte, prostě dejte nějaké klystýry, kvantum probiotik a uvidíte zda se stav zlepší. Já bych to odhadl spíše na dobře vypěstovanou kvasinku, ta dovede celkem divy.