Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned lis 24, 2024 4:52 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 147  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Půst
PříspěvekNapsal: pon zář 15, 2014 5:23 pm 

NOWOCAYN_2 píše:
Vševěd si asi myslí \":D\" \":D\" \":D\" , že keď telo začne čerpať energiu z orgánov, tak to bude vyzerať akoby z nich niekto odkusoval, odrezával, alebo ako by ich niekto naleptal kyselinou, a preto nechce tento názor so zmenšovaním sa orgánov (ich "pojedaním" telom) prijať. NIE, ORGÁNY SA PROSTE ZAČNÚ ZMENŠOVAŤ, o nejakých ich "zraneniach" pochybujem......

Poslouchej, ty troubo. Kdyby to bylo jak píšeš, že tělo začne postupně požírat všechny orgány a nakonec sežere srdce a pak teprve umřeš, asi by u těch lidí nenašli vůbec žádné vnitřní orgány,
nebo jo????

PříspěvekNapsal: pon zář 15, 2014 5:27 pm 

Dezonero píše:
A není to úplně jedno? Tak pracovai no, ale ne všichni těžce a přesto jejich orgány byly na dranc. Místo toho aby jsi pochopil pointu argumentu tak se tu hádáš o pěknejch kravinách.
A ještě mě urážíš ohledně mého vzdělání.
Podívej se, pokdu neumíš rozumě diskutovat, tvoje vc. Pointa byla ta, že tělo spaluje svaloviny a ničí orgány, když má hlad. Po nějaké době hladovění ale přepne na šetřící režim a jde spalovat tuky. Ty až dojdou, pokračuje tam kde začalo a prostě se rozežere celé. Až dojdou zásoby, tak spaluje potřebné věci, pak i orgány. A samozřejmě je nesežere celé, ale oslabuje je, více a více, až pak člověk umře.
Mimochodem většina pitevních nálezů je mimo cestu, protože hodně hladovějících lidí zemře na stres a nikoliv na vyhladovění, viz případ v Andách...

Dežo,
teď tvrdíš, že je to úplně jedno, předtím jsi ze mně dělal debila, který neví nic o koncentrákách. Nechápu pointu argumentu? Jakého argumentu, prosím tě? Máš to něčím doložené?
Máš nějaké relevantní informace?
Vyjadřuješ se jak Dežo z pomocné školy: "orgány měli na dranc". Co to má jako kurva bejt??? TO myslíš vážně?

PříspěvekNapsal: pon zář 15, 2014 6:01 pm 

"Orgány měli na dranc" myslím přesně tak jak psal Nowocayn. Ty máš asi představu o tom, že jim ty orgány zmizí. Ony se jen oslabují, například se stáví každá druhá bunka. Jestli ani nevíš, jak orgány v těle z biologického hlediska fungují a jakou mají vlastně funkci a že musí být CELISTVÉ, pak nemá se o čem bavit. Orgán dokáže fungovat i oslabený. A navíc to, že orgány jsou obalené tukem a mají své ochrany, a tayky že orgán i z polovičky schopný funkce stále svou funkci vykonává, pak se nemá o čem bavit. Až si dostuduješ biologii a nataomii člověka, a mne přestaneš urážet o nedokoncčeném základním vzdělání, můžeme se bavit dál \":)\"

PříspěvekNapsal: pon zář 15, 2014 6:21 pm 

Vševěd píše:
Poslouchej, ty troubo. Kdyby to bylo jak píšeš, že tělo začne postupně požírat všechny orgány a nakonec sežere srdce a pak teprve umřeš, asi by u těch lidí nenašli vůbec žádné vnitřní orgány,
nebo jo????

Dezonero ti už odpovedal, ty troubo \":D\" .

PříspěvekNapsal: pon zář 15, 2014 7:43 pm 

NOWOCAYN_2 píše:
Stačí mi prečítať si toto z pera Pavla Máchy, a je mi ZLE."[i][b]1) Člověk žumpoidní, který spořádaně několikrát denně papá, začíná snídaní. ....
...........
Ešte na porovnanie jeho foto z roku 2007 a foto z roku 2010 (prvé foto z hora, čiže štvrté z dola) : http://www.pust.cz/frame.php?load=365_2010

Po troch rokoch vyzerá viditeľne starší - starší tak o 3 roky. PREČO PôST NESPOMALIL STARNUTIE ??? ........

Novocayne, nechce se mi to ted hledat a mozna se pletu, ale myslim, ze v te dobe jeste konzumoval Pavel Macha maso a buh vi co jeste. Mne by to k vysvetleni tveho dotazu stacilo \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" , i kdyz chapu, ze tobe asi ne \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" .

PříspěvekNapsal: pon zář 15, 2014 7:57 pm 

pv33 píše:
Novocayne, nechce se mi to ted hledat a mozna se pletu, ale myslim, ze v te dobe jeste konzumoval Pavel Macha maso a buh vi co jeste. Mne by to k vysvetleni tveho dotazu stacilo \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" , i kdyz chapu, ze tobe asi ne \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" .

.... \":roll:\" \":roll:\" \":roll:\" \":roll:\" \":roll:\" \":roll:\" \":roll:\" \":roll:\" \":roll:\" \":roll:\" \":roll:\" \":roll:\" \":roll:\" \":roll:\" \":roll:\" \":roll:\"
Chlapče, už sa preber zo sna - mäso sa nestará o to, aby mal človek neatleticky vyzerajúcu postavu, a ani o to, aby mu pomáhalo starnúť rýchlejšie. PRE-BER-SA UŽ KONEČNE \":wink:\" \":wink:\" \":wink:\" \":wink:\" \":wink:\"
Si obeť klamstva. Je mi ťa úprimne ľúto, teba a tých, ktorí veria bludu, že mäso človeku škodí. Myslím to úprimne, lebo prichádzate o perfektný zdroj bielkovín, tukov, vitamínov a minerálov. Tie vaše oriešky plné fytátov (ako zdroje bielkovín a tukov), obilniny a strukoviny (ako zdroj sacharidov a bielkovín) plné fytátov s nekvalitnou aminokyselinovou stavbou a so zbytočným prebytkom sacharidov si nechajte pre seba, a konzumujte si samé zrná a plody s minimom bielkovín a tukov - to je už váš problém, a vy na to doplatíte. Ale neboj sa - až tak strašne nie, keď aj takí cigáni z osád sa dožívajú aj 65 rokov... \":wink:\"

PříspěvekNapsal: pon zář 15, 2014 8:49 pm 

zdravím,
Chci se zeptat všech půstujících, jaké mají půsty dopad na kvalitu jejich vlasů...rostou, pomaleji/rychleji, horší/lepší kvalita...
Díky

PříspěvekNapsal: pon zář 15, 2014 8:56 pm 

Dežo, Rando, přemýšlel jsem dlouho a fakt nerad bych někomu křivdil. Dneska si titul největšího blba nemůže odnést ani jeden z vás.
Je to dělené první a druhé místo.
\":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"

PříspěvekNapsal: pon zář 15, 2014 9:10 pm 

Vševěd píše:
Dežo, Rando, přemýšlel jsem dlouho a fakt nerad bych někomu křivdil. Dneska si titul největšího blba nemůže odnést ani jeden z vás.
Je to dělené první a druhé místo.
\":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"

Neviem, ale mne tento tvoj príspevok znie tak..... akoby si pochopil že máme pravdu, ale ego ti nedovolí to priznať, tak "najlepšia obrana je útok". ALE MOŽNO SA MÝLIM, a stále veríš tomu, že pri hladovke, kde sa neprijíma nič okrem vody/uriny, ktorá trvá dlhšie než telo zvládne bez ujmy, z orgánov proste neubúda.... Neviem ale čo je horšie, či prvá varianta, či druhá. Maj sa. \"8)\"

PříspěvekNapsal: úte zář 16, 2014 12:49 pm 

Stačí si progooglovat pravou příčinu úmrtí hladem - většinou je to infarkt, nebo selhání některého z orgánů, nebo nějaká infekce, které se zesláblé tělo neumí bránit.
Kdyby to bylo jak píšeš, tak potom by stačilo aby tělo sežralo jeden orgán a byl by konec. Na srdce by nikdy nedošlo.

PříspěvekNapsal: úte zář 16, 2014 6:11 pm 

Vševěd píše:
Stačí si progooglovat pravou příčinu úmrtí hladem - většinou je to infarkt, nebo selhání některého z orgánů, nebo nějaká infekce, které se zesláblé tělo neumí bránit.
Kdyby to bylo jak píšeš, tak potom by stačilo aby tělo sežralo jeden orgán a byl by konec. Na srdce by nikdy nedošlo.

Počas pôstu infekcia nemá šancu - človek je odolnejší. Aspoň na krysách vo výskumoch to platilo. Vševěd, umrieť hladom môže aj ten, čo bude denne jesť kajec chleba.... Umrieť hladom s vodou krajcom chleba denne VS. umrieť hladom len s vodou ako jedinou potravinou je VEĽKÝÝÝÝ ROZDIEL.
A s požieraním orgánov (ktoré je možné len vtedy, keď je človek na vnútrobunčenej výžive - nekonzumuje žiadne potraviny ani v niminálnom množstve) to nie je tak, že by telo jeden celý skonzumovalo... Ono si z nich len berie bunky, a tým pádom sa zmenšujú, nejak defofmujú, ale stále plnia svoju funkciu. Samozrejme, smrť časom musí prísť (keď už toho bude vážne dosť...), a áno, dôjde aj na srdce, lebo aby došlo na srdce, telo nemusí skonzumovať nejaký celý orgán. To sa podľa mňa ani nikdy nestane, to by mechanizmus tela nedovolil. To skôr človek umrie, než by mal byť nejaký CELÝ orgán skonzumovaný vnútrobunečnou výživou...

PříspěvekNapsal: stř zář 17, 2014 2:42 pm 

Nagualka píše:
zdravím,
Chci se zeptat všech půstujících, jaké mají půsty dopad na kvalitu jejich vlasů...rostou, pomaleji/rychleji, horší/lepší kvalita...
Díky

Nagualko, me uplne prestaly rust vousy. a kvalita vlasu je asi lepsi a pri pustu se nemasti...

PříspěvekNapsal: čtv zář 18, 2014 9:18 am 

NOWOCAYN_2 píše:
Počas pôstu infekcia nemá šancu - človek je odolnejší. Aspoň na krysách vo výskumoch to platilo. Vševěd, umrieť hladom môže aj ten, čo bude denne jesť kajec chleba.... Umrieť hladom s vodou krajcom chleba denne VS. umrieť hladom len s vodou ako jedinou potravinou je VEĽKÝÝÝÝ ROZDIEL.
A s požieraním orgánov (ktoré je možné len vtedy, keď je človek na vnútrobunčenej výžive - nekonzumuje žiadne potraviny ani v niminálnom množstve) to nie je tak, že by telo jeden celý skonzumovalo... Ono si z nich len berie bunky, a tým pádom sa zmenšujú, nejak defofmujú, ale stále plnia svoju funkciu. Samozrejme, smrť časom musí prísť (keď už toho bude vážne dosť...), a áno, dôjde aj na srdce, lebo aby došlo na srdce, telo nemusí skonzumovať nejaký celý orgán. To sa podľa mňa ani nikdy nestane, to by mechanizmus tela nedovolil. To skôr človek umrie, než by mal byť nejaký CELÝ orgán skonzumovaný vnútrobunečnou výživou...

Zajímavé, že já jsem po sedmidenním půstu dostal herpes způsobený oslabením imunity. Spoustě lidí je při půstu větší zima a jsou náchylnější.

PříspěvekNapsal: čtv zář 18, 2014 10:36 am 

Vševěd píše:
Zajímavé, že já jsem po sedmidenním půstu dostal herpes způsobený oslabením imunity. Spoustě lidí je při půstu větší zima a jsou náchylnější.

Hej....a preto všetci starovekí lekári, a aj kopa súčasných ľudí odporúča počas choroby NIČ nejesť...... ??? \":D\"
A prečo ti vznikol herpes ? Asi preto, že si vnútri znečistený viac než dosť, a nepomohol si si vylúčiť odpad pomocou klystírov, atď...
A ten tvoj pôst - bol vôbec pôst ? Pokiaľ viem, čisto na vode (alebo vode a urine) si ho nemal...

PříspěvekNapsal: čtv zář 18, 2014 11:46 am 

Ja mám po dlhom čase 2dňové lačno,len na vode,ale dnes končím,lebo som bol darovať krv a zajtra chcem ísť na bicykel.To som sa len tak pochválil...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 147  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]