Pavel Veselý píše:
Z vlasovky se paraziti dají poznat podle poměrů určitých minerálů,těžké kovy bohužel ne,nebo alespoň ne při prvním odběru,to se dá pouze odhadnout podle rychlosti metabolismu.
tu teplotu a tep máš nízkou celý den nebo jen někdy?Ideální je změřit tak 6x denně po dobu 3dnů a pak z toho vyvodit závěry.Nejsi na syrové stravě nebo na patlanině a ořeších nebo na nízkosacharidovce?Tyto věci mohou dost ovlivnit teplotu.Z krevních testů je hodně důležitý T3 volný i vázaný-ten dělá energii.
Dnes jsem spala skoro do 8 a měla jsem po probuzení v ústech skoro 36,5
Ale otázkou je, jakou roli v tom hrálo to, že jsem měřila o 2 hodiny později než obvykle a taky fáze menstruačního cyklu, nám ženám se ta teplota v průběhu měsíce má měnit. Ovšem další věc, která do toho vstupuje, je to, že se domnívám, že jsem tento měsíc v důsledku těch zdr.potíží ani neovulovala.
Budu tedy dělat v průběhu dne více měření. Ono mi to taky trochu může zkreslovat to, že o mě co chvíli usiluje nějaký bacil, mam imunitu na 2 věci, a to se pak může teplota odpoledne zvednout kvůli tomu.
Sacharidy držím trošku níže, snídám normálně, ale přes den už jen 1 kousek ovoce a zbylé sacharidy mam z luštěnin a zeleniny, přílohy jsem vynechala. K večeři zpravidla syrový salát, ale k obědu vařenou zeleninu, protože mě syrová zelenina spíše projímá, v práci ji navíc nestíhám důkladně rozkousat a docela mi dává smysl čínská medicína, podle které mám v sobě nejspíše moc chladu, vlhka a větru a potřebuji se tudíž prohřát vařenou stravou.
T3 mi bohužel ještě nikdo neudělal, ale za 2 týdny jdu na endokrinologii, tak snad mi nechají nabrat další hodnoty.