Mat píše:
Predpokladím,že mrazená kukurica od firmy Bonduelle, nie je tepelne upravená alebo? Zvykol som ju kupovat, ale nikdy som neskúmal či je alebo nie. Niekde tu pšete o konzumácii piva, tak sa chcem spýtat kedy a po čom ho možem pit? Mám na mysli nealko. pivo(ten alkhol nepotrebujem).
Este sa v krátkosti vrátim ku tomu odberu krvi. Mal som smolu a lekarka si vzala medzičasom dovolenku, tak sa chcem spýtat, či je nejaký rozdiel, ked si nechám urobit tú krv a výtery na špecializovanom stredisku výživy. Informovoval som sa a robia vsetko to čo sme sa bavily(minerály,vitamíny, kvasné procesy..vsetko čo sa z krvi dá). Najviac ma zujímajú aj tak tie minerály a či tam neprebiehajú nejaké kvasné procesy. Už by som konečne rád vedel na čom som.
To, jestli je kukuřice, kterou si Vy kupujete, tepelně upravená či nikoliv, nejsem schopen zodpovědět, jasnovidecké schopnosti opravdu nemám. Budete si to muset na obalu přečíst, nebo se zeptat výrobce. Pivo je téměř vždy kontaminováno sporami plísní a je tedy, z Vašeho pohledu, přinejmenším nevhodné. O alkohol nijak nejde, ten s plísněmi nemá žádnou souvislost a v malých dávkách určitě neškodí. Pokud chcete něco alkoholického pít, tak červené, suché, jednodruhové, kvalitní víno, tak do 0,3 dcl denně.
Ten kompletní rozbor, Vám může odpovědět a také nemusí, protože spousta patogenních mikroorganizmů, vyžaduje velice speciální vyšetření a ty určitě jen tak nikdo dělat nebude a dokonce existují i takové kmeny, jejichž přítomnost se dá zjistit pouze po smrti, což Vás již už moc zajímat asi nebude.