verah1 píše:
Dobrý den. Jsem tu nová. Ráda bych se vás zeptala, jak bojovat s měchožilem. Můj manžel (podstoupil chemoterapii v tabletách v době 2011/2012 (nález na očnici), od přelomu 2013/2014 konečně určili druh lupénky: Postulózní forma lupénky (hnisavá ložiska, otevřené rany, velké bolesti - až do kostí)) zjistil, za pomoci našeho známého, že má parazity. Dostal - na recept - Vermox. Před i nyní, po první dávce Vermoxu, bere tinkturu z ořešáku (JUKL) a tablety pelyňku (JUKL), má jíst hodně česneku, a po dobrání má brát bylinnou kůru PARAZITI (od paní Podhorné). Cítí kde se ty potvory pohybují, kde se nachází. Z těla jdou i z ran lupénky. Nikde jsme nenarazili, že by jmenované přípravky byly i na měchožila. Že má měchožila, jsme zjistili porovnáním té potvory, která z něj jde, s obrázkem na internetu. Předem velice děkuji za rady.
Dalo by se to nafotit jak jdou potvory z ran lupenky?
O mechozilovi konkretne nic nevim, ale parazitama se hodne zabyvala dr Hulda Clark a videl jsem nekde jeji video o oresaku a rikala, ze sleduje, myslim, 75 parazitu a na vsechny ze zabira oresak. Predpokladam, ze mechozil by mohl byt mezi temi, co sledovala. A to ostatni co berete je taky uzitecny na kde co, tak by neco z toho mohlo pomoct.
A samozrejme soucasne by mel delat ocisty, aby nemely potvory co zrat a zmenit stravu a dat se tim celkove dohromady.
verah1 píše:
...od přelomu 2013/2014 konečně určili druh lupénky: Postulózní forma lupénky (hnisavá ložiska, otevřené rany, velké bolesti - až do kostí))...
kam se hrabou mechozilove a dalsi paraziti na doktory (a i poslance, ...) Bohuzel, na ty nezabira ani oresak, ani ing Blahova a jeji poradci