Margo píše:
Dobrý deň. Rád by som Vás poprosil o radu. Doktor mi po biorezonancii diagnostikoval hustú lymfu a celkové zahustenie krvi a organizmu. Vraj preto ze nejem maso, nesolím a pijem len obyčajnú vodu, mi chýba sodík. Stravu mám dosť pestrú, tak som začal pit minerálky s obsahom sodíka horčíka atd., iontové nápoje počas cvičenia a občas trochu soliť (vypijem tak 3l tekutín denne). Lenže to sú jeho jediné rady, ktoré moc nezaberajú piť vela minerálok a chodiť na biorezonanciu aby mi lymfu odblokovala, no tá je docela drahá. A vraj keď mám zníženú vodivosť tak by mi nejaké detoxy a lymfodrenáže mohli skôr ublížiť, tak by som sa chcel spýtať na Váš názor a na to, aké sú ďalšie možnožsti. Ďakujem za akúkoľvek radu.
Tak dobře vám odpovídá člen Pavel Veselý a není problém si dělat solanku z himálajské soli, to se zde již probíralo. Pokud máte nějakou větší zátěž, asi by bylo vhodné si zjistit jak jste na tom se stavem bílkovin a případný deficit doplnit. Velice vhodné je při znalosti angličtiny si spočítat stravu na některé nutriční kalkulačce a patrně vám z výsledků bude jasné dost věcí. Mnohdy jde o tak markantní deficity, že si jich nejde nevšimnout.