miram píše:
....Ahojky pv33,
Jeste predtim, nez jsem ja vubec zacala s jaterni ocistou, tak jsem cetla na foru u pramene, ze tam nekdo postupoval podle Jardy a sdelovala ostatnim (byla to zena), ze je telo dobre co nejvic zavodnit, ze se ji stalo, ze kdyz toho pri sve 1. ociste dost nevypila, nemelo to takovy efekt, jako kdyz pak pri dalsi ociste do sebe nalila vic vody. Take o tom piti vody po 3. a 4. epsomce se tam zminovala. To byla jeji vlastni zkusenost, o tom se tady Jarda zpocatku asi ani nezminoval, pravdepodobne az pozdeji, nevim.
Kazdy by si mel jeste predtim nez zacne, precist dukladne celou diskusi o jaterce, pokud necemu nerozumi, mel by se radeji zeptat a pak se do toho teprve pustit, ale to az potom, az je skutecne dukladne procisteny klystyrama a sankou. Pokud si nekdo ale udela jen 2 klystyry a jednu sanku a nezbavi telo pred touto ocistou telo poradne od toxinu, muze nastat tento problem. To pak jatra nestaci najednou cistit a je zle....
Ahoj Miram,
jen par poznamek. K dnesni diskuzi, Loki tu psala, ze dela ocistu podle Clarkove a pri tom psala ze pije vodu. Tak jsem ji jen upozornil, ze ta jeji ocista podle Clarkove neni, protoze ta piti zakazuje. Loki to tak trochu objasnila, ze to dela podle Konradove. Osobne jsem delal vetsinu ocist opravdu podle Clarkove a s nepitim jsem nemel zadny problem (zvladnul jsem nepit i 9 dni
), ale chapu, ze nekdo vodu potrebuje. Posledni dobou doporucuju znamym ocistu podle Moritze, i proto, ze mam jeho knihu kde vsechno podrobne vysvetluje a vsechno to zni logicky a duveryhodne. A co se tyka vody, tak Moritz po 14. hodine piti vody umoznuje, ale nevyzaduje nadmerne piti. Nicmene jak sleduju ruzne diskuze a knihy, funguji vsechny varianty. Asi cim vetsi priprava, tim to muze byt lepsi, ale fakticky jde hlavne o olivovy olej a citrusove stavy.
K tomu co pises o pani z diskuze u pramene jen, ze vyteznost jednotlivych ocist se casto lisi i pri naprosto stejne technice provedeni, takze z toho, ze poprve nepila a mela min kamenu nez podruhe bych nic nevyvozoval. Kdyby bylo tech pokusu vic a u vic lidi a vzdy by toho vic vyslo s vodou, tak uz by se z toho daly nejake zavery delat.
Pises, ze kazdy by si mel nez zacne dukladne precist celou diskuzi o jaterce. Myslim, ze vetsina lidi na to nema cas. Muj nazor je, ze vsechno dulezite by melo byt shrnuto v navodu a z diskuze by melo stacit precist si pro ilustraci rekneme prispevky za poslednich par mesicu. A jestli si myslis, ze v navodu neco chybi nebo tam je neco spatne, tak bys mela upozornit pana Jardu a mel by se dat navod do poradku.
Gratuluju ti, ze jsi zvladla rakovinu aniz by ti neco duleziteho urizli. A ze jsi aspon po par letech pochopila, ze pres doktory cesta ke zdravi vetsinou nevede
. Ja jsem to kdysi pochopil za dva dny
a to asi jeste tyto stranky neexistovaly, jedinou alternativu v cestine jsem nasel Machuv pust.cz. Coz mi stacilo k vyleceni prkotiny, o ktere mi rikala doktorka, ze ji mam v genech a ze ji budu mit do konce zivota.
Co se tyka MMS a cecka, cecko beres 5x denne jak jsi psala, tak kdyz das 2 hodiny odstup od MMS a nebudes MMS polykat, tak by melo oboji fungovat a pri nejhorsim to bude fungovat nepatrne min, nic horsiho se nestane. Ale neni duvod. Kdybys to chtela hodne dramatizovat, tak si precti nejakou knihu o MMS, ale asi to neni nutny.
Pavel
vcera som robila svoju 25 ocistu (bez problemov) , problem je ale v tom, ze kamienok asi 0,9 cm nie a nie vyjsť. 2 roky som robila ocistu kazdy mesiac vzdy 2-3 dni pred ciernym mesiacom, teraz som si dala polrocnu prestavku a kamienok tam je. Robim vsetko mozne a mne dostupne, aj co mi radil Jarda, ale výsledok - cista pecen a kamienok tam. Je niekde pri vyvode, myslela som , ze ked si dam polrocnu prestavku, tak sa uz vypudi a nic. Viem mi niekto poradit, cim to moze byt? Robim ocistu podla navodu co je tu na stranke. Dakujem za rady a nazory.