Ahojte
Tak ako som slubila,napisem teda moju skusenost so sankou...
Nedela-cely den post na vode.Od rana do 21 hodiny uplne ok.Ziadny extra hlad,iba chut.Energia v norme. Bola som v praci, co nevadilo pretoze som nemala cas sa zaoberat jedlom.
Lenze smena sa pretiahla do 3tej rana a to uz na mna dolahlo vycerpanie.Cesta do prace 2 h, potom 15 h v robote do 3 tej rana a znova 2 h cesty naspat a tak som sla spat az o 6tej rano.
Zobudila som sa o 11stej a bola som ako ozrata.Takze som planovanu sanku z pondelka presunula na dnes.
Takze rano som vstala a isla na potrebu ,co mi asi tiez sanku ulahcilo.Vypila som po litra vody.Dala som varit ryzu a caj.
Vypila som 3 litre slanej vody do cca 20min a nebolo mi dako zle, len som mala brucho ako vandel.Chcela som to urychlit, tak som sa vyvracala.A sifon sa nahodil.Najprv riedka stolica.Bezala som po dalsiu vodu a zacala ju pit na zachode.Ako som pila, tak to slo von.Potom sla daky cas silne zlta voda.Potom sa zacala riedit a po uplne poslednom pohari bola takmer priesvitna.Takze som zacala pit caj.Este daky cas sla cista voda a potom zase jemne zlta.Ale to bolo asi tym cajom.
Po dopiti poslednej tekutiny som chodina na wc kazde 4 min.
Cca 40min po vypiti caju som si dala ryzu.Neviem kolko tam dat toho masla, tak som tam zamiesala asi velku lyzizu masla.Ked to dojem,mam v plane dat si caj a zapit tie probiotika..Po pol hodine od najedenia.Smedna zatial niesom.
Citim sa dobre,ziadna unava a som rada ze som to zvladla bez klystiru.
Zatial stale beham po wc a ide zo mna zase dost silne zlta voda.Asi to uz nebude cajom, lebo ten bol hnedkasty.Asi to je zlc.Neviem ci to je dobre,alebo nie.
Konecnik si poctivo umyvala a natierala olejom, ale aj tak jemne stipe.
A pouzila som morsku sol, inu som nemala okrem teda kuchynskej, no morska sa mi zdala menej slana...
No vidíte a už v tom problém nevidíte, příště to půjde skoro samo a budete si to užívat v poklidu.