|
miram píše: A jinak, znam lidi, kteri denne sni pomerne velke mnozstvi buraku, mandli, kesu a spatne jim z toho neni, prestoze to nekteri pojidaji uz velmi dlouhou dobu, vic jak 20 let. Jak je to mozne? Maji snad plechove zaludky? Jsme ruzni a to, co dela tobe zle, nemusi delat prece zle vsem ostatnim. Keď sme podľa teba tak rôzni, tak potom aj lev sa môže od leva líšiť tak výrazne, že jednému je dobre na mäse a tuku, a druhému na ovocí a zelenine s orechami .... Netreba veriť takým hlúpostiam, každým sme iný akurát v tom, že vzhľadom na telesnú hmotnosť, spaľovanie a fyzický/duševný výkon potrebujeme niekto jedla VIAC, niekto MENEJ. Ale skladba môže ostať kľudne ROVNAKÁ pre každého. V zime s jangovými koreninami, a v lete s jinovými zložkami ako doplnkom. Som názoru, že s tým "každým sme iný - každý by mal jesť niečo iné" prišiel nejaký doktor, ktorý na tom chcel zarobiť, lebo by mohol každému hovoriť, že "Nie, aj ty poď pekne na testy, nemôžeš jesť to čo tvoj brat, veď každý sme iný, poď, a zarobím o to viac, lebo ťa oklamem, že rozdiel nie je len v tom, že každý z vás má prijímať len iné množstvo kľudne tej istej potravy, ale že musíš jesť aj niečo "ŠPECIÁLNE pre teba", lebo si "špeciálny", "jedinečný" v úplne všetkom, a musíš to vedieť, ja ti poviem v čom, inak keď to nebudeš rešpektovať, budú PROBLÉMY...takže za tých XY Eur ti poviem, že ryže musíš jesť presne 100g denne, a z kuracieho len krídla a stehná, rybu presne raz týždenne".... To sú ale bláboly, Miram. Tu, v tomto podnebí, potrebujeme všetci jesť to isté (rozdiely možno v bylinkách)....LEBO NA VÝBER V PRÍRODE NEMÁME.......... Ale niekto sa nás snaží presvedčiť, že každý z nás, aj všetci zdraví, potrebuje DIAGNOSTIKU na to, aby vedel čo môže a čo nemôže konzumovať..... Je to ale BLUD. Keby sme žili v prírode, ako napr. kočovníci, putovači, čiže by sme nepestovali (ktoré iný živočích pestuje ???...keď už tu tak veľmi máte radi "prirodzenosť"), všetci by sme mohli jesť LEN TO ISTÉ ČO OSTATNÍ Z NAŠEJ "SKUPINY"....A TO JE ODPOVEĎ.....Len v iných množstvách. A čo by jedli tí, čo putujú, kočujú ? MäSO, KRV, MLIEKO, TUK, nejaké tie bobule, nejakú tú hrušku ak nájde. A sme znova doma, toto je to najdôležitejšie pre človeka, a ja dúfam, že ten kto to teraz číta spolu s tebou, tak je zas bližšie k pochopeniu.
|
|