Na fore UPramene, som nasiel tento zaujimavy postup od Pala, ktory by mal nahradit klystir z MMS. Myslite Jarda, ze to moze fungovat? Nie kazdy je za klystir s MMS, tak mohla by to byt taka MMSpraksalana.
Palo píše:
Vzhledem k tomu, že mám brutální zkušenosti s Epsomskou solí, můžu navrhnout podle mého názoru naprostý mazec pro tělo.
Epsomská sůl - tedy tu, co mám, tak jsem si udělal takovou trochu falešnou jaterní kůru. Jenže to bych nebyl já, abych to nepodělal. Vlastně jsem se podělal Laughing Místo toho, abych to pil na tři až čtyři dávky (večer a ráno), tak jsem to popíjel na večer místo vína. Takže v průběhu popíjení mě přepadla bouře ve střevech a hned mi bylo jasné, že se moc neprospím Laughing
A teď si vem MMS. Co se týče střev, tak MMS dojde akorát tam, kam dojde. To znamená v klasickým případě na začátek tenkého střeva a pak valí do těla (nebudu to rozebírat, jistě se najdou detailisté). No a teď si vzpomeň, jak jsem si dělal klystýr s MMS. Dostal jsem ze sebe hezkou várku cizopasníků...
No a teď si to spoj Smile Lidé co odmítají klystýr, nebo si myslí, že na to nemají aparatůru, nebo si najdou nějaký jiný důvod, aby to nemuseli dělat, to dělat nemusejí. Stačí Epsomskou solí provětrat střeva a pak pít větší množství naprosto čisté vody s MMS - co snesou, záleží na každém... Takže ve výsledku se MMS dostane až do tlustého střeva a nakonec provalí i ven. Velké množství vody, co proteče tělem, zároveň s MMS.
Ještě jsem to nezkoušel, ale nevím o jediné věci, proč by to nemělo fungovat. Naprosto geniální očištění zažívacího traktu od cizopasníků. Zejména vhodné pro lidi s rakovinou a nebo klidně i pro lidi s překyseleným organizmem (což je vlastně totéž)... Ale co si budeme povídat, super očista pro každého Wink
Palo píše:
Tohle vlastně odbourá jakékoliv potřeby prášků proti cizopasníkům jako je Vermox apod., které stejně udělají maximálně stejnou práci.
Co se týče MMS, tak bych dal – jak se doporučuje 2 kapky na litr a proléval tělo v rámci možností... Při pocitech, že je to málo dát kapek víc - prostě podle potřeby...
Začal bych asi v pátek - půl nebo jednu lžíci Epsomské soli (do libovolného množství vody samozřejmě) na večer a ráno dal po hodině po půl lžících Epsomské soli s tím, že do oběda by měla být zajištěna průchodnost střev Laughing Pak bych dal litr vody s 2 kapkama MMS. Jak by to kdo zvládl vypít, tak potom bych dal zase půl lžíce Epsomské soli na půl litru vody a zase pít až do konce a zase vodu s MMS a zase Epsom... Jak by kdo zvládl, žádné nucení k pití atd... Dokud by to každý jak snesl. Počítat s tím, že bude velká spotřeba vody, tak se domluvit třeba s vodárnami na lepší cenu za kubík Laughing
Takže očišťující sobota. Pak bych nasadil živočišné uhlí a odpovídající stravu. Neděle na spravení a v pondělí by mělo být vše zase v normálu Wink