miram píše:
Dneska jsu tak trosinku v soku. Vcera jsem mela k veceri syrovou zeleninu, mimo jine take cervenou repu a dneska rano vysla stolice. Byla sice pevna, plavala na vode, nespinila misu, vsechno vypadalo par sekund ok. Ale po chvilince se zacala objevovat cervena barva, vypadalo to jako dymovnice. Protoze nikdy predtim se me toto po repe nestalo (jim ji kazdy tyden nejmin 2x), tak jsem si dneska na zkousku dala zase syrovou repu. Tedka jsem si chtela pomerit pH moce, tak jsem si na to vzala kelimek a opet jsem se zhrozila, curanky jsou ruzove barvy. Jinak mivam moc uplne bezbarvou a toto proste nechapu. Namerila jsem 7.5 pH, tedka jsou u nas 3 hodiny odpoledne.
Takze dneska MMS neberu a udelam si C-eckovou tydenni pauzu. Vypada to, ze mam neco jak s jatrama tak s ledvinama??? Trochu me to zneklidnuje, nevim co se to deje.
Dejte mi prosim vedet pokud s tim mate nekdo nejake zkusenosti, diky! M.
Tak červená moč je známkou propustnosti střeva a propustnosti ledvin a červená stolice značí propustnost střeva a oslabení jater. Pokud jste si toho nikdy předtím nevšimla, ještě neznamená že tomu tak nebylo, tento stav se nestává ze dne na den, jde o poměrně dlouhodobý proces. Teoreticky se tento stav dá vyvolat i nějakým extrémním přetížením uvedených orgánů, ale pak by šlo o krátkodobý problém, který rychle odezní. 7,5 pH odpoledne je správná hodnota, horší by bylo pokud by šlo o hodnotu ranní, nebo večerní, tam má být tělo kyselé.