Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob lis 16, 2024 10:25 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 95  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv zář 25, 2014 7:14 am 

Chcem sa spytat ucastnikov fora, ci nevie niekto poradit.. Mam mixer Omniblend TM-800, kedze ho denne pouzivam na pripravu zelenych smoothie, vsimol som si,ze BPA FREE nadoba ma taky matný nanos-film po mixovaných ingredienciach. Je dost pracné ho po kazdom mixovani dokladne hubkou vycistit...Nevie niekto poradit nejaku ucinnu metodu vycistenia nadoby??
Dík za kazdu radu....

PříspěvekNapsal: sob říj 04, 2014 1:09 pm 
Administrátor
Administrátor

inzenyr píše:
Protoze podle svycarske studie uz v roce 2004 byl pokles vitaminu a mineralu v prumyslove pestovanem ovoci a zelenine oproti roku 1999 o 70%, to je na cca 1/3. Takze pokud chcete dodat telu dostatek vitaminu a mineralu z ovoce a zeleniny, tak ji oproti roku 1999 musite snizt denne minimalne 3x tolik. Moc bych za to nedal, ze se ten pokles nezastavil, protoze zelenina se ted pestuje hydroponicky, v podstate bez primeho slunce a dodava se ji na hnojeni pouze NPK, tj. dusik, fosfor a draslik. Kde je ta hromada dalsich mineralu a vitaminu co je treba telu dodat kazdy den. Temi jednotlivymi tabletami to moc nefunguje, telo je neumi dobre zpracovat.
Pokud mate zdroj vlasniho ovoce a zeleniny, kvalitne pestovane a kvalitne hnojene, pak muzete fungovat i bez odstavovace. Stejne ale za den nedokazete snizt od kazdeho ovoce a zeleniny neco, to umoznuje jedine odstavovac nebo mixer.
I ve stave z kvalitniho odstavovace mate docela dost vlakniny, stava je husta skoro skoro jako z mixeru.

Inzenyr

Tak studie z dnešní doby jsem nikde neviděl, možná by člověk zíral jak vysokou nutriční hodnotu ty superhypermarketové potraviny mají. Moc bych se nedivil, kdyby je šlo nutričně srovnat s výživnou hodnotou saharského písku.

PříspěvekNapsal: sob říj 04, 2014 3:46 pm 

http://www.organic-center.org/reportfil ... _Final.pdf

PříspěvekNapsal: stř říj 29, 2014 11:33 am 

Dobry den
moj stary odstavovac ma vcera nstval a tak som ho hodil do kosa, niet cesty spet \":)\"

viete mi poradit ktory z tychto odstavovacov si mam zakupit?

1. Sana Juicer by Omega EUJ808
http://www.eujuicers.sk/sk/katalog/odst ... ela-perlet

alebo

2. Kuvings B6000w
http://www.eujuicers.sk/sk/katalog/odst ... sive-biela

alebo odporucate nejaky iny?

je ten 2hriadelovy angel5500 taky skvely ze sa fakt za 2nasobnu cenu predchadzajucich modelov vyplati?

dakujem velmi pekne za odpoved.

PříspěvekNapsal: stř říj 29, 2014 5:06 pm 

jordiksvk píše:
Dobry den
moj stary odstavovac ma vcera nstval a tak som ho hodil do kosa, niet cesty spet \":)\"

viete mi poradit ktory z tychto odstavovacov si mam zakupit?

1. Sana Juicer by Omega EUJ808
http://www.eujuicers.sk/sk/katalog/odst ... ela-perlet

alebo

2. Kuvings B6000w
http://www.eujuicers.sk/sk/katalog/odst ... sive-biela

alebo odporucate nejaky iny?

je ten 2hriadelovy angel5500 taky skvely ze sa fakt za 2nasobnu cenu predchadzajucich modelov vyplati?

dakujem velmi pekne za odpoved.

Ano, ten Angel je opravdu tak skvely. Pred asi 14 dny jsem delal predvadecku v Praze pro tri lidi. Porovnavali jsem OMEGU s Angelem 7500. Schvalne jsem jim na Angelu a na odstavovaci OMEGA vylisoval mrkev aby nevedeli z ktereho odstavovace ji piji. Jednoznacne poznali, ktera je lepsi. Z OMEGY byla takova nahorkla. Z Angela nadherne sladka. Pak jsem ten odpad z OMEGY nasypal do Angela a znova odstavil. Ta stava z odpadu po odstaveni na Angelu byla zase stejne sladka.
Odstavovali jsem asi 3 hodiny ruzne veci a Angel byl bezkonkurencni.

Zase to zopakuji, uz asi po ctvrte. Pokud za kvalitni ovoce a zeleninu, kterou odstavujete utratite za mesic 2.000,- Kc, tak rozdil ve vyteznosti za 10 let je mezi Angelem a OMEGOU 72.000,- Kc a to jsem zapocital do nakladu i nakup dvou odstavovacu OMEGA, protoze Vam pravdepodobne tech 10 let jeden nevydrzi. U Angela nemam obavu, ze by nevydrzel.
EUJ 808 je na tom jeste podstatne hur nez OMEGA. Ma spojovana sitka plastem a ten plast pri preplneni rad praska.
Jinak je tam nekolik kritickych mist, kde se drzi plisen, v tech prasklinach v plastu to plesnivi take.
Ted mam jednoho zajemce o Angela 7500, prida se nekdo, abychom jich nakoupili vic najednou?

Inzenyr

PS. Uz se mi podarilo u Angela vyresit to zatekani stavy pod O-krouzek, takze ten O-krouzek neni treba tak casto menit.

PříspěvekNapsal: stř říj 29, 2014 5:54 pm 

aka je cena ?
asi ste predajca tychto pristrojov takze jasne ze ho hanit nebudete....,
no som velmi nalomeny na angela 5500
(kupujete 7500vku....) rozdiel v tych modeloch je len vo funkcii ze to same spusti spetny chod....
tie funkcie ze to chyti spetny chod a potom sa znovu spusti dorobim bez problemov do toho keby mi to velmi vadilo.....
sa to casto zasekava? - myslim alebo aspon dufam ze sa to zasekne 1x za tyzden \":)\"

PříspěvekNapsal: stř říj 29, 2014 6:39 pm 

jordiksvk píše:
aka je cena ?
asi ste predajca tychto pristrojov takze jasne ze ho hanit nebudete....,
no som velmi nalomeny na angela 5500
(kupujete 7500vku....) rozdiel v tych modeloch je len vo funkcii ze to same spusti spetny chod....
tie funkcie ze to chyti spetny chod a potom sa znovu spusti dorobim bez problemov do toho keby mi to velmi vadilo.....
sa to casto zasekava? - myslim alebo aspon dufam ze sa to zasekne 1x za tyzden \":)\"

Standardni cenu maji EUJ na svem e-shopu. Pokusime se dohodnou o neco lepsi, jestli se to povede nemohu zarucit, ale treba ano. Nemusi to byt jen 7500, ale muze se jednat i o 5500.

Ja Angela neprodavam, ja ho pozivam a zde upozornuji lidi na jeho problemy.
Tady nejde o to, ze 7500 spusti sama zpetny chod. Tady jde o to, ze kdyz odstavujete, tak mate ruce pekne umatlane a aby bezel zpetny chod, tak se musi celou dobu drzet tlacitko zpetneho chodu, takze pak je upatlany i Angel. Staci treba odstavovat 5 kilo rybizu nebo aronie nebo rakytniku a mate Angel pekne upatlany.
Tak az Vam ten zpetny chod bude fungovat, tak mne dejte vedet.
Uvidime, jestli to dokazete delat na zakazku za nizsi cenu, nez je cenovy rozdil mezi 5500 a 7500.
A to neresim ztratu zaruky.
Ja to take dokazu upravit, ale pro mne je jednodussi vydelat na ten cenovy rozdil tim, co umim daleko lepe, nez vymyslet jednorazove neco, co uz dal nikdy nepouziji.
Na to je muj cas prilis drahy.

Inzenyr

PříspěvekNapsal: stř říj 29, 2014 8:25 pm 

tak dajte vediet cenu za 5500 a 7500 model.
jeden z nich kupim, a je uz len otazke ktory....

a ake su tie nedostatky? prosim napiste,.....
75 stran citat dozadu je nad moje sily.... precital som 5stran poslednych.....
dakujem.

toto je ofic stranka?
http://www.eujuicers.com/en/catalog/jui ... uicer-5500
vs
http://www.eujuicers.sk/sk/katalog/odst ... uicer-5500

PříspěvekNapsal: čtv říj 30, 2014 12:39 am 

Kupuji do rodiny dva Angely 7500 a v EUJ mi dají 3 % slevu na druhý prístroj. Dohromady to je nejakych 800 kc. Nic moc, ale alespon neco...

jordiksvk píše:
tak dajte vediet cenu za 5500 a 7500 model.
jeden z nich kupim, a je uz len otazke ktory....

a ake su tie nedostatky? prosim napiste,.....
75 stran citat dozadu je nad moje sily.... precital som 5stran poslednych.....
dakujem.

toto je ofic stranka?
http://www.eujuicers.com/en/catalog/jui ... uicer-5500
vs
http://www.eujuicers.sk/sk/katalog/odst ... uicer-5500

PříspěvekNapsal: čtv říj 30, 2014 9:17 am 

freml píše:
Kupuji do rodiny dva Angely 7500 a v EUJ mi dají 3 % slevu na druhý prístroj. Dohromady to je nejakych 800 kc. Nic moc, ale alespon neco...

Takze bychom dali dohromady 4 kusy a zkusili je poptat, jestli ta sleva bude stat za to?
3x 7500 a 1x 5500

Inzenyr

PříspěvekNapsal: čtv říj 30, 2014 11:04 am 

Dobry den. Konecne jsem Vas docetla. Vcera nam prisel novy clen rodiny. Oscar neo da 1000. Verim ze bude plnohodnotny clen domacnosti a me kuchyne. Vcera jsme stavili 856g pomerancu a z toho 658g stavy. Pak kilo a pul mrkve s jablky a stavy asi 1,2l. Myslim ze hezky vykon. Na Angela nemam a mit nikdy ani nebudeme. A jsme radi ze nam tchyne/babicka aspon zasponzorovala tento.

PříspěvekNapsal: čtv říj 30, 2014 1:07 pm 

inzenyr píše:
Takze bychom dali dohromady 4 kusy a zkusili je poptat, jestli ta sleva bude stat za to?
3x 7500 a 1x 5500

Inzenyr

Zeptat se muzete, ale zrejme vice nedají. Myslim ze je jim jedno jestli jeden nebo ctyri..

PříspěvekNapsal: čtv říj 30, 2014 1:30 pm 

freml píše:
Zeptat se muzete, ale zrejme vice nedají. Myslim ze je jim jedno jestli jeden nebo ctyri..

Tak to mam zkusit ja? Mohu k tomu jeste pridat jednu EUJ 808.

Inzenyr

PříspěvekNapsal: čtv říj 30, 2014 1:39 pm 

ako casto sa to zasekava? napriklad normalna mrkva
je ta funkcia vazne taka super ?

pan inzinier, 5500vku chcem i ja, tam v tej poptavke so mnou mozete pocitat

PříspěvekNapsal: čtv říj 30, 2014 1:42 pm 

kamculenka píše:
Dobry den. Konecne jsem Vas docetla. Vcera nam prisel novy clen rodiny. Oscar neo da 1000. Verim ze bude plnohodnotny clen domacnosti a me kuchyne. Vcera jsme stavili 856g pomerancu a z toho 658g stavy. Pak kilo a pul mrkve s jablky a stavy asi 1,2l. Myslim ze hezky vykon. Na Angela nemam a mit nikdy ani nebudeme. A jsme radi ze nam tchyne/babicka aspon zasponzorovala tento.

vypada to fakt na dobry odstavovac,
http://www.eujuicers.sk/sk/katalog/odst ... 1000-chrom
lepsie nez tie co som ja nasiel....
a kedze ste toto cele vlakno prestudoval/a iste mate lepsi prehlad..... nez ja lenoch \":)\"

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 95  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]