majdullka píše:
Dobrý den, dnes jsem prvně zkusila šanku a mám celkem smíšené pocity. Vypila jsem cca 2 litry, cvičila jsem o stošest a nic se nedělo, udělala jsem si klystýr půl litrem vody a střeva se dala do pohybu. Šla ze mě ale celou dobu pouze voda, jen asi dva mini bobky a to bylo vše. Dál už jsem nezvládla vypít víc slané vody bylo mi opravdu hodně na zvracení a jakoby se mi v krku zavírala záklopka, ještě asi půl hodinky jsem chodila na záchod, kdy ze mě šla pouze voda. Bylo mi hodně těžko v žaludku. Stolici mám normálně hodně tuhou a trpím na zácpy, kolikrát jdu na záchod až po 4 dnech od poslední stolice, přičemž normálně ty 4 dny jím. Občas mám hemeroidy. Myslíte, že ze mě šla jen voda, kterou jsem zavedla klystýrem a ta slaná mi zůstala v žaludku? Nedá se slaná voda něčím nahradit?
Nepises co bezne jis, ale vypada to, ze moc zeleniny zrejme nepojis, kdyz se vyprazdnujes kolikrat az za 4 dny. Alespon pred tou sankou tedy nejez par dni maso, syry, banany, snaz se jist co nejvic syrove zeleniny.
Ale je mozne, ze ti tam vznikla kvasenim bublina a branila pruchodu vody, takze se sifon neotevrel a nebo se ti neotevrelo hrdlo vratniku. To vypada, ze z tebe sla ven jen ta voda z klystyru, jinak by te tak asi nebolel zaludek. Obcas si staci jen rihnou, bublina splaskne a je to v pohode. Ty sis mela strcit prst do krku a vyhodit to ven, to taky pomaha ...pak se sifon okamzite nahodi.