Jarda píše:
O tom polemizovat nemíním, to je pravda a taky nějaké jednorázové veletoče nikomu konat neradím. Co se týká bílých plášťů, tak již při spatření tohoto oblečení bohů mi běhá husí kůže po zádech a to je také důvod, proč jsem tuto proceduru nikdy neabsolvoval, jinak totiž vyzkouším na sobě naprosto cokoliv, co zde lidem radím, což je například patrno z mého nedávného pokusu s MMS. Osobně, pokud někde načtu zaručenou informaci, že velice léčivá jsou slepičí hovna s medem a dojdu na základě chemických vlastností uvedené směsi k logickým závěrům, že to fungovat může, nevidím nejmenší důvod proč bych to neměl vyzkoušet a pokud někomu poradím, že vhodná dávka je 20 dkg, tak sám předem vyzkouším na sobě minimálně 40 dkg. Porovnejte si to s lékařem, který Vám napíše lék, který by sám do huby nevzal a ani Vás neinformuje o vedlejších účincích, no prostě boží manýry. To, že nejjednodušší je nežrat, je jasné, ale jen opravdu málokdo to opravdu vydrží a ještě méně je lidí, co jsou schopni poslouchat varovné signály, které jim jejich tělo dává.
No, myslim, ze my dva si nic vysvetlovat nemusime. Na zaklade svych zkusenosti jsme dosli ke stejnym vysledkum, tak jako ostatni, kteri jdou podobnou cestou. Je to logicke vyusteni zkusenosti. Z Vasich stranek je mi jasne, ze neplacate nesmysly, ale ze opravdu o vecech premyslite a vychazite ze svych zkusenosti, protoze kdyby tomu tak nebylo, nikdy byste nedokazal reagovat, tak jak reagujete. To proste bez vlastnich zkusenosti nejde a clovek, ktery jde podobnou cestou, to dokaze celkem snadno rozeznat. A tady je prave ukazuje ta podstata nas "praktiku", ze prakticky vime, o cem je rec a co tim myslime, ale treba to nezname pod odbornymi nazvy viz - pH a PH ...(teda, vy odbornosti primo perlite, ja jsem spis ten typ, ze to reknu tak, jak to vnimam, aniz bych odborny nazev kdy jen slysela ...) . Kdo by se zameroval na takove nepodstatnosti, kdyz nam jde predevsim o obsah sdeleni.... .
Taky jsem na doporuceni velmi opatrna a jedina jistota, co a jak funguje je moje zkusenost a pak zkusenost lidi, kteri jdou stejnou cestou a zazivaji stejne zkusenosti... . Jinak je mi sympaticke i to, ze uzivate termin "bile plaste", taky jim tak rikam a husinu znam taky
. Mozna nemam titul ani mudr, ani pudr., ale moje zhruba 15-ti lete poznavani souvislosti, a prakticke proziti v zivote je dle meho daleko duslednejsi studium, ac mi ty nesmyslne odbornosti unikaji.
Kazdopadne mate moc hezke stranky, ktere mohou mnoha lidem dost pomoci. Fakt super. Co se tyka MMS, beru to jako vyzvu, ale jeste tomu chvilku dam, prinejmensim do vysledku dalsich testu... . Jinak budu rada, pokud Vas to prilis nezatizi, kdyz mi napisete nejake konkretni Vami doporucene stranky ci diskuse na toto tema.