Dobrý den všem, mám otázky, na které pořád nedokážu najít odpověď a byl bych vděčný za jakýkoliv názor. Už nějakých pět let bojuji se zánětem prostaty, po několikanásobném přeléčení antibiotiky se prostata pořád hlásila. Teď mám už nějakou dobu klid a to hlavně díky tomuhle fóru aniž bych zde přímo přispíval nebo se přímo dotazoval, všechno jsem si pročetl a musím zaklepat, prostata drží. Píšu až teď. Před rokem mě doktoři "diagnostikovali" tetanii. Předcházel dlouhodobý stres v práci, s přítelkyní..Klasické příznaky jako točení hlavy, brnění rukou, slabost, nevolnost, bolest v oblasti žaludku. Odvezla mě rychlá do špitálu, nacpali do mě magnesium a nějaký uklidňovák a bylo. Následovala řada vyšetření na neurologii, nefrologii..podle doktorů naprosto zdravý člověk, verdikt - omezit stres atd.. Nasadil jsem si chlorid hořečnatý a od té doby doplňuju, nebudu ani zmiňovat kolik peněz jsem vyhodil za všemožné preparáty a doplňky.
Teď k věci: měl jsem už půl roku víceméně klid, ale v létě na dovolené u moře mě to zase chytlo, třes, nevolnost, brnění, zase žaludek.. a vždycky mám u těhletěch stavů průjem, vždycky. A bolest v solaru a vlevo pod žebry. Potom se to zase nějak samo zklidnilo, asi měsíc klid. Přišlo nějaké nachlazení tak jsem si naordinoval vitamín c, zhruba 5g denně. Do toho zjistili otci rakovinu, takže stres, dost práce kolem baráku, docela těžká dřina v lese. Vypozoroval jsem, že mě to vyvolala těžká fyzická zátěž. Ještě mě napadnul vitamín c???
Teď už cca 2 měsíce pořád to samé, jsem neuvěřitelně unavený, pořád. Ráno když vstanu se těším až půjdu zase do postele. Bolí mě lokte, záda, dlaně rukou, lýtka. Nohy jako by mě pořád brní, musím s prsty na chodidlech pořád hýbat a šmejdit, bolí mě i lýtka. Pocit jako když si nasunete příliš malé boty. Do toho se přidalo dost velké bušení srdce a buší i v žaludku. Jinak, během těch asi 4 let jsem zhubnul asi 15kg. Měřím 173cm a teď vážím cca 50kg.
Co mě dost pomáhá a na to bych chtěl znát váš názor. Náhodou jsem si jednou vzal půlku aspirinu a divil jsem se, že mě hned pomohl od bušení srdce i nevolnosti, ale jen krátkodobě - PROČ?
Dost mě pomáhá Vitamarin - rybí olej, tzn. omega-3 + vitamín e. A oxy-oxc - výborná věc. Jinak mě ze všech suplementů a doplňků nedělá dobře nic, takže jsem je postupně všechny vypustil. Přemýšlím pořád nad tím acylpyrinem. Vyčetl jsem, že dost dobře snižuje kortizol, takže by to mohl být můj problém? To znamená dlouhodobý stres - nadledvinky -