ixi píše:
Dobrý den, obracím se s dalšími dotazy k očistě jater. Tento víkend jsem dokončila třetí očistu. Očisty proběhly v doporučených odstupech a střeva mi už fungují tak jak mají. Při první očistě vyšly kamínky (ikdyž málo a drobné), při druhé jen takové cholesterolové chuchvalce a při té poslední nic. Nebyly ani žádné detoxikační reakce jako je únava, bolest hlavy, ap. s vyjímkou průjmu vyvolaného hořčíkem. Nevím, jestli to může souviset, tak to uvádím: Ve středu jsem absolvovala reflexní diagnostiku z chodidel. Neměla jsem vůbec citlivé plošky slinivky ani štítné žlázy se kterými se léčím, ale velmi citlivá byla játra. Paní mi řekla, že játra patří k prioritám organismu a tak ( dokud to jde), ukládá tělo jejich problémy jinde, tj. většinou se oslabí činnost slinivky nebo štítné žlázy. Pátraly jsme zpět v čase a nezvladatelnou virózu, která vyvrcholila anémií a opakovanými transfúzemi krve vyhodnotila jako možnost špatné diagnózy, konkrétně neléčené mononukleózy. Ta výrazně játra oslabila a odstartovala ostatní problémy. S ohledem na fakt, že v daném roce měl s krátkým odstupem silnou mononukleózu můj syn, se mi zdá tato teorie reálná. Večer po vyšetření a druhý den až do odpoledních hodin jsem měla velmi silné detoxikační reakce. Migréna, zvracení, průjem, zimnice.
Proč se mi játra nečistí, ikdyž evidentně v pořádku nejsou? Ve Vašem návodě jsem viděla Vaši sbírku kamínků, které vyšly bez ohledu na Vaše dlouhodobé, šetrné stravování. Já jsem sice jedla celý život umírněně a z pohledu většiny velmi zdravě, ale pochybuji, že bych měla mít játra čistější než Vy. Má to nějaké vysvětlení?
Druhý dotaz je k načasování. Několikrát zmiňujete důležitost přesného dodržení. Jak to je při přechodu na letní čas? Pokud vím, je to typicky lidský výmysl a orgány svůj čas nikam neposouvají. A nakonec mě zajímá, je-li možné posunout pití první a druhé dávky hořčíku o hodinu dříve ( teď nemyslím časový posun, ale vůči pití směsi oleje a grepu). Moje tělo zatím dostatek hořčíku nemá a tak se průjem dostaví až cca ve 22 hodin. Jsem pak v situaci váhání, jestli ještě čekat s pitím směsi nebo trnout jestli nebudu muset na WC v době, kdy se nemám ani hnout. Zatím to vždy vyšlo, ale jsou to zbytečné nervy.
Díky za odpověď.
Kuru urcite zopakuj este za 14 dni. Az ked nevyjde 2x po sebe nic, je to indikator, ze tam uz asi nic fyzicke nebude. Ked si mala oslabenu pecen, mohla si ju mat oslabenu z virov, kedze si jedla striedmo, nemusel sa ti tam usadzat bordel. Nemyslim si, ze zas uplne kazdy ma zanesenu pecen.
S tymi hodinami a posunom casu mas naprostu pravdu, ide o blbost. Podla mna, telo sa mozno casom vyrovna na novy casovy harmonogram, ale i tom pochybujem. Jednoznacne si mala ist podla stareho casu, teda vsetko robit o hodinu neskor.