Vzhľadom ku kvalite stačilo málo zjesť
To znie tak, ako keby tým, že je to kvalitnejšie než bežné hovädzie mäso ktoré má dajme tomu 20g bielkovín na 100g, tak toto bude mať 60g bielkovín na 100g....
...Alebo v čom chceš merať tú kvalitu ??? ... O.k., nehádam sa, môžeš ju merať v čistote mäsa, v určitých mineráloch, ktoré budú viac zastúpené u mäsa kráv sa pasúcich na lúkach (ja jem len také hovädzie, od gazdov, a za 6,50€ kilo
), ale napísať, že preto že je kvalitné, tak ho stačí málo ??? Ak čomu ho akože má stačiť málo ? Ak sa chceš baviť o dopĺňaní minerálov, tak to si vedľa kamarát, čo sa mäsa týka, v prvom rade v ňom ide o BIELKOVINY. Môžeš sa prepchať minerálmi, ale ak budeš mať minimum bielkovín, svalovinu NEZACHRÁNIŠ, ani nevybuduješ, a malá porcia ani nezasýti. Tak neviem o čom točíš, nič v zlom....
To rovno môžem napísať, že mi stačí dať si 50g mäsa divej svine z neobývaného pralesa miesto 200g bravčového z gazdovho dvora, že to je to isté, lebo to z divej svine z pralesa je kvalitnejšie....
TAK TO ZNIE čo si písal. Ale tak to nefunguje...
Co tu pořád melete za hovadiny, přemýšlel jste vůbec o tom kolik vody je v mase a proč myslíte že maso suší většina přírodních národů?