pv33 píše:
Kosicane, mozna ti odpovedela, i kdyz ne polopaticky. Napsala ti, ze vse co chces znat najdes v jeji knize. Pokud to tam vsechno opravdu je, tak ma pravdu ona. A jestli snad byla lehce trapna co se tyka toho osloveni, tvoje odpoved to mnohonasobne prekonala. Ja jsem ji kdysi taky psal, ptal jsem se na nejake detaily, ktere nemela podrobne napsane v knize. Chtel jsem to vedet kvuli zname, ktera si chtela urinoterapii vylecit rakovinu. Tenkrat mi dr Partykova odpovedela velmi rychle a velmi podrobne a pamatuji si, ze odeslala ten mail dlouho po pulnoci. Takze ja si ji na rozdil od tebe velice vazim pro jeji ochotu pomoct.
Co se tyka toho upozorneni jak to chodi v Evrope, osobne bych ti radil vzit si z toho radeji pouceni nez se urazet. At uz si o tom myslis co chces, kdyz budes obdobne psat zadost o praci nebo o cokoliv jineho, muze byt i takove osloveni duvodem, proc ti nevyhoveji.
Práveže V JEJ KNIHE SOM TO NENAŠIEL, a to som ju "elektronicky prelistoval" X krát... V jej knihe VôBEC NIE JE SPOMENUTÉ, či je pôst lepšie držať v dni s NAJVYŠŠOU mesačnou aktivitou, alebo v dni s NAJNIŽŠOU mesačnou aktivitou (viď tabuľka aj s mesačnými fázami). Pýtal som sa jej v podstate, že keď sa údajne 7 dňové pôsty majú robiť len v II. a IV. lunárnej fáze mesiaca, či automaticky potom ak je v najvyššej mesačnej aktivite v určitom období (na určité konkétne orgány) III. lunárna fáza mesiaca, či sa má vtedy predsa len robiť pôst (aj keď to nebude II. alebo IV. fáza), alebo či sa majú vtedy dopĺňať živiny pre určitý orgán (vitamíny, iné látky z bylín, korenín...), čiže či sa dajú podľa "hodností" typu "mesačná aktivita najnižšia", "mesačná aktivita najvyššia" nastoliť opatrenia - v jednom prípade držať hladovku, v druhom dopĺňať živiny, v jednom (ak nie hladovka) čistiť čajmi čistiacimi, v druhom dopĺňať živiny a riešiť silu orgánov nejakými technikami nepôstovacími.... TO V KNIHE NEMÁ SPOMENUTÉ - v súvislosti s pôstom. A to asi preto, lebo to nemala od koho odpísať (lebo tá kniha je len opisovanie, nakoľko som čítal aj od Gennadija knihu o hladovke, a mám oči)....
Jasné, že tebe odpíše - inak, keď ti odpisuje po polnoci, tak očividne NEDODRŽUJE biorytmológiu tela (nechodí spať pred polnocou, najlepšie do 22:00, ako sama hlása že by sa malo chodiť
), a navyše, odpisuje ti preto, lebo keďže si čech, tak si jej potencionálny zákazník. Takže s tým vážením si to nepreháňaj.... je to len OBCHOD