inzenyr píše:
Josefina píše:
Dobrý den, je zde prosím někdo, kdo se metodou Dr. Budwigové opravdu vyléčil z rakoviny? Hledám někoho s osobní zkušeností s kým bych mohla konzultovat.
Mam obavu, ze k vyleceni Vam nestaci jenom sirna patlanina. Je treba zmenit zpusob MYSLENI, zpusob CHOVANI a zpusob STRAVOVANI, do ktereho zaradite i sirnou patlaninu.
Vetsina lidi si mysli, ze budou uzivat jednu vec a ono to pomuze. S nejvetsi pravdepodobnosti nepomuze.
Telo je system a tak se k nemu take musite chovat.
Stejne tak jako auto nejde jenom nove nalakovat, aby jelo rychleji, tak telu nestaci dodat pouze jednu vec, aby se vylecilo.
V podstate vse co je treba udelat najdete na tomto webu, vcetne odkazu na zmenu zpusobu mysleni.
Inzenyr
Inzenyre, Josefina se ptala na zkusenosti s lecbou rakoviny dietou Budwigove. Dieta Budwigove na rakovinu ve stovkach pripadu stacila. Ale toto vlakno je aspon z 99% o sirne patlanine a ne o diete Budwigove. Jsou zde i doporuceni, ktera jsou s tim co hlasala Budwigova v primem rozporu. Takze plati to co pises, ze patlanina s nejvetsi pravdepodobnosti nepomuze. Mnohem kvalitnejsi navod na dietu Budwigove jsem uvedl zde viewtopic.php?p=68983#p68983 a obdobne miram v anglictine tady viewtopic.php?p=68945#p68945. Celou diskuzi jsem neprocetl, ale sleduji ji jiz par let a skutecnou dietou B se diskuze vetsinou nezabyva. Takze to, ze tu nepisi desitky nebo stovky lidi o tom, ze se dietou vylecily neznamena, ze by je dieta vylecit nemohla. Jinak nic proti patlanine, jak nekde pise Jarda, muze doplnit Omega 3 a muze zlepsit imunitu a vyresit mensi a mozna i vetsi zdravotni problemy, mozna i nejakou lehci rakovinu. Ale kdybych mel rakovinu ja, tak zvolim kompletni dietu B a ne jen to co se prezentuje v tomto vlakne.
Josefine bych doporucuval dat stejny dotaz do diskuze FlaxSeedOil2, viz muj vyse uvedeny navod a tam by ji odkazali na soubor testimonials kde uvadeji pres 500 pripadu uspesne lecby, povetsinou rakoviny. A dost lidi kteri i po vyleceni dietou B chodi stale na tu diskuzi by se ji mohlo ozvat.
Nechci timto prispevkem nikoho napadat, jen upozornuju na nedorozumeni, ktere muze vzniknout diky matoucimu nazvu tohoto vlakna, aspon podle mne.